«Καλάβρυτα 1943» Εύα Παπαδάκη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της κινηματογραφικής ταινίας «Καλάβρυτα 1943» στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος!

Στην πρεμιέρα παραβρέθηκε η νεαρή και ταλαντούχα Εύα Παπαδάκη που συμμετέχει στην ταινία και κέρδισε τις εντυπώσεις!

Η Εύα γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι μαθήτρια Α’ Λυκείου.

Από 2 – 3 ετών δήλωνε την αγάπη και τη λατρεία της για το τραγούδι και την υποκριτική.

Από 6 ετών φοιτά ανελλιπώς στο Εθνικό Θέατρο Αθηνών στο πλευρό αναγνωρισμένων καθηγητών, αποκτώντας σταδιακά ανεκτίμητη εμπειρία με αντίστοιχα πτυχία και ετήσιες τελικές παραστάσεις.

Παράλληλα κάνει χορό σε διαφορές σχολές και από το 2013 προχώρησε σε μαθήματα φωνητικής. Από τα 10 της ξεκινώντας με την καθηγήτρια κα Μίνα Μόρφη και συνεχίζοντας με τη γνωστή voice manager κα Julie Massimo έως και σήμερα.

Συμμετείχε στα κλιπ κοινωνικού περιεχομένου : της Ύπατης Αρμοστείας «Θάλασσα» και UNICEF – BRITISH COUNCIL «Εκπαίδευση για όλα τα παιδιά του κόσμου».

Τηλεοπτικά είχε συμμετοχή στο σήριαλ «Ο πρίγκιπας της φωτιάς» του OPEN TV την περίοδο 2018-2019, ενώ φέτος τη βλέπουμε στις οθόνες της ΕΡΤ1 κάθε Σάββατο βράδυ συμμετέχοντας στη σειρά «ΒΑΡΔΙΑΝΟΣ ΣΤΑ ΣΠΟΡΚΑ» του Μανούσου Μανουσάκη.

Κινηματογραφικά κέρδισε μια τιμητική συμμετοχή στην ταινία «Καλάβρυτα 1943» του Νικόλα Δημητρόπουλου με πρεμιέρα στις αίθουσες την 11 Νοεμβρίου 2021.