Ιαπωνική κουζίνα και δροσερά κοκτέιλ στο ΝΥΧ Jananese Rooftop Gastrobar

Το NYX βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του Academias Hotel Athens και είναι η νεότερη είσοδος lifestyle στην αθηναϊκή γαστρονομική σκηνή. Τα εξαιρετικά, φρέσκα και ωμά προϊόντα γίνονται η βάση μιας συναρπαστικής επιλογής από κομψά πιάτα με ιαπωνική επιρροή, που συνδυάζονται με γούστο με τα επώνυμα κοκτέιλ τους, ικανοποιούν στο έπακρο τους απαιτητικούς ουρανίσκους και δημιουργούν μια πραγματικά μοναδική εμπειρία φαγητού και ποτού.

Το μενού συνθέτει και δημιουργεί o executive chef Δημήτρης Κότσαλης. Με σπουδές στο Zuma του Λονδίνου, έχει αναλάβει να μυήσει τους επισκέπτες στην Japanese κουλτούρα. Spicy γεύσεις, sushi με ιδιαίτερους συνδυασμούς και cocktails με πλούσια αρώματα συμπληρώνουν το γαστρονομικό ταξίδι γεύσεων.

Απολαύστε την απόλυτη θέα της Ακρόπολης από Δευτέρα έως Κυριακή μετά τις 18:30 το απόγευμα, απολαμβάνοντας λαχταριστές ιαπωνικές λιχουδιές με χειροποίητα κοκτέιλ στο λαμπερό σαλόνι μας στον τελευταίο όροφο.

Tο NYX Japanese Rooftop Gastrobar, επισκέφθηκαν η γνωστή φωτογράφος και επιχειρηματίας Μαρίνα Βερνίκου με την αγαπημένη της φίλη Μαρία Μπεκατώρου. Με total black και στυλάτο ντύσιμο, απόλαυσαν το βράδυ τους με το εξαιρετικό φαγητό, το δροσερό τους ποτό και φυσικά την παρέα και τη στενή φιλία που της δένει.

Βρίσκεται Ακαδημίας 38 και Ομήρου στον τελευταίο όροφο, Τηλ: 2103670000