«Θα σ’ αγαπώ» – Το τραγούδι της Αμυμώνης
από τον Αλέξανδρο Ιακώβου

Μια σπουδαία καλλιτεχνική σύμπραξη για καλό σκοπό

Συμμετέχουν:
Ορφέας Περίδης, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Χρήστος Θηβαίος
Πέννυ Μπαλτατζή, Μαρίζα Ρίζου & Διονύσης Σαββόπουλος

«Θα σ’ αγαπώ» -Το τραγούδι της Αμυμώνης … Ένα ξεχωριστό τραγούδι, δημιουργία του Αλέξανδρου Ιακώβου, με τη σύμπραξη σπουδαίων καλλιτεχνών που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες για την υποστήριξη του σημαντικού έργου της Αμυμώνης (Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες), είναι ίσως σήμερα πιο επίκαιρο από ποτέ!
Συμμετέχουν ο Ορφέας Περίδης, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Χρήστος Θηβαίος, η Πέννυ Μπαλτατζή, η Μαρίζα Ρίζου και ο Διονύσης Σαββόπουλος.

Η ιστορία πίσω από το τραγούδι
Κάποτε, μέσα από τις ανάγκες ενός ξεχωριστού παιδιού με προβλήματα όρασης και πολλαπλές αναπηρίες, γεννήθηκε η Αμυμώνη. Το όνομά της έρχεται από τη μυθολογία και συμβολίζει την πηγή της ελπίδας, που δε στερεύει ποτέ! Όσο ο καιρός περνούσε, η Αμυμώνη μεγάλωνε και στην αγκαλιά της μεγάλωσαν πολλά ακόμη ξεχωριστά παιδιά, ώσπου έγινε μια μεγάλη οικογένεια. Κλείνοντας τα 26 της χρόνια, συναντήθηκε με τον Αλέξανδρο Ιακώβου, ο οποίος εμπνεύστηκε από την ιστορία της και έγραψε ένα τραγούδι, που ερμήνευσε με περίσσια χαρά αυτή η παρέα των αγαπημένων μας ερμηνευτών.
Υπάρχει όμως και μία έκπληξη στο cd single … Ξανακούμε το τραγούδι της Αμυμώνης, με τίτλο «Για πάντα», με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, στην πιο τρυφερή του εκδοχή μέσα από παιδικά στόματα! Μια αγνή ερμηνεία, που ενισχύει το βασικό μήνυμα του κομματιού …«ότι κι εάν γίνει…εγώ θα σ’ αγαπώ…για πάντα»!
Γιατί η αγάπη των γονιών προς τα παιδιά τους είναι η μόνη παντοτινή!!

Έπαιξαν οι μουσικοί:
Θοδωρής Δαμουράκης, Εύη Κανέλλου, Ηλίας Καλούδης, Κώστας Αρσένης, Βαγγέλης Κοτσαμπάσης, Αλέξανδρος Ιακώβου.
Στο «Για πάντα» πιάνο παίζει ο Στέλιος Φραγκούς και στις φωνές είναι η Μυρτώ και ο Άγγελος Ιακώβου παρέα με τη μητέρα τους Μαρία Κατσίκα.
Οι ηχογραφήσεις έγιναν στο Antart Studio με ηχολήπτη το Νίκο Κόλλια.
Βοηθός Ηχολήπτη: Περικλής Κουής
Mastering: Ανέστης Ψαραδάκος (Athens Mastering)
Γραφιστική Επιμέλεια: Εύρος Βοσκαρίδης

Όλοι οι συντελεστές συμμετείχαν αφιλοκερδώς και με πολλή αγάπη.
Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες – η Αμυμώνη.

Το τραγούδι «Θα σ’ αγαπώ – Το τραγούδι της Αμυμώνης» κυκλοφορεί επίσημα από το Ogdoo Music Group σε cd single στα δισκοπωλεία και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

«Θα σ’ αγαπώ» -Το τραγούδι της Αμυμώνης
https://youtu.be/0zc3ubmKFYU

https://amimoni.gr/?fbclid=IwAR0hJoXXbzETydIJ3jNbulRV9z–7BiifoiGnNF6SygJH_JocsZYk-8oGYY