Η Samsung “Χρυσός Χορηγός του Ladies Run”

για τρίτη συνεχόμενη χρονιά

Αθήνα, 23 Οκτωβρίου 2018 – Η Samsung Electronics Hellas για τρίτη συνεχόμενη χρονιά βρέθηκε δίπλα σε περισσότερες από 1.000 γυναίκες στον Ladies Run στηρίζοντας τον αγώνα ως Χρυσός Χορηγός. Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου οι runners που συμμετείχαν είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν, με τη βοήθεια εξειδικευμένης ομάδας, το οικοσύστημα των Galaxy συσκευών και να ζήσουν την εμπειρία που προσφέρει η τεχνολογία της Samsung.

Όσες επισκέφθηκαν τον ειδικά διαμορφωμένο experiential χώρο της Samsung στην παραλία του Αστέρα Βουλιαγμένης, δοκίμασαν το νέο Samsung Galaxy Watch, το smartwatch που σχεδιάστηκε για να ταιριάζει με κάθε τρόπο ζωής, να ικανοποιεί ανάγκες συνδεσιμότητας για περισσότερο χρόνο, και να παρακολουθεί την φυσική κατάσταση του χρήστη. Με 80+ ώρες βελτιωμένης διάρκειας ζωής μπαταρίας, η καθημερινή φόρτιση γίνεται παρελθόν, ενώ η νέα λειτουργία παρακολούθησης και διαχείρισης άγχους , ανιχνεύει αυτόματα τα υψηλά επίπεδα άγχους και προτείνει ασκήσεις αναπνοής για συγκέντρωση. Επιπλέον, το Galaxy Watch περιλαμβάνει 21 νέους τύπους άσκησης σε εσωτερικό χώρο, διαθέτοντας συνολικά 39 είδη άθλησης, με δυνατότητα εξατομίκευσης και προάγει την ισορροπημένη διατροφή με την έξυπνη λειτουργία καταμέτρησης θερμίδων και εξατομικευμένων ειδοποιήσεων. Οι τρείς (3) runners που τερμάτισαν πρώτες στον φετινό αγώνα των 5χλμ, κέρδισαν το νέο Samsung Galaxy Watch που θα γίνει ο προσωπικός τους προπονητής και θα τις βοηθήσει να ξεπεράσουν τα όριά τους.

H Samsung μέσα από τις επιλογές συσκευών του οικοσυστήματος Galaxy, με την προηγμένη τεχνολογία και τις αμέτρητες εφαρμογές, προσφέρει στις σύγχρονες και δραστήριες γυναίκες ό,τι χρειάζονται για να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους, να αφοσιωθούν στους fitness στόχους τους και να διατηρήσουν το well-being της καθημερινότητάς τους.

Παράλληλα, μέσα από μια διασκεδαστική διαδραστική ενέργεια που «έτρεξε» στο booth της Samsung, οι συμμετέχουσες έλαβαν μέρος σε διαγωνισμό για να αποκτήσουν το δικό τους Samsung Galaxy Watch. Μαζί με περισσότερες από 1.000 συμμετοχές, οι Θωμαή Απέργη, Γιούλικα Σκαφιδά, Ειρήνη Κολιδά, Αναστασία Τσιλιμπίου και Ευγενία Δημητροπούλου έδωσαν το «παρών» στη μεγάλη γιορτή του γυναικείου fitness με σύμμαχο το Samsung Galaxy Watch, ένα smartwatch σχεδιασμένο για κάθε γυναίκα με έντονους ρυθμούς και υψηλούς στόχους.

Η Samsung, υποστηρίζοντας τον θεσμό Ladies Run προτρέπει τις γυναίκες να εντάξουν την άσκηση στην καθημερινότητά τους και επιβραβεύει την προσπάθεια για έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής. Παράλληλα υποστηρίζει, την πρωτοβουλία της διοργάνωσης, να προσφέρει στήριξη σε γυναίκες σε ανάγκη μέσα από τη συνεργασία με το σωματείο «ΔΕΣΜΟΣ» και την προσφορά μέρος των εσόδων από τις συμμετοχές του αγώνα σε φιλανθρωπικό σκοπό γυναικείου ενδιαφέροντος.

Σχετικά με τη Samsung Electronics Co., Ltd.
Η Samsung Electronics Co, Ltd. εμπνέει τον κόσμο και διαμορφώνει το μέλλον με ανατρεπτικές ιδέες και τεχνολογίες, επαναπροσδιορίζοντας τον κόσμο των τηλεοράσεων, smartphones, wearable συσκευών, tablets, οικιακών συσκευών, συστημάτων δικτύου, μνήμης, συστημάτων LSI και LED λύσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το επίσημο site μας στο www.samsung.com/gr και το Samsung Newsroom στο

https://news.samsung.com/global/