Η Myró Gallery φιλοξενεί την ατομική έκθεση της Αναστασίας Γιατροπούλου στο χώρο της Βιτρίνας

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:00.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου.

Λίγα λόγια από την καλλιτέχνη: Ονομάζομαι Αναστασία Γιατροπούλου. Έχω σπουδάσει ελληνική φιλολογία στο ΑΠΘ και ασχολούμαι εδώ και δέκα χρόνια επαγγελματικά με την τέχνη της δερματοστιξίας.

Η επαφή μου με τη ζωγραφική ξεκίνησε ερασιτεχνικά σε παιδική ηλικία, ενώ εντατικοποιήθηκε τα τελευταία χρόνια αφενός για να εξελιχθώ στο τατουάζ κι αφετέρου για να αναπαριστώ αρχικά όσα μου έκαναν εντύπωση από μια διεξοδική μελέτη των αρχαίων πολιτισμών από φιλοσοφικής και μυθολογικής σκοπιάς.

Χρησιμοποιώ κάρβουνο σε χαρτί και αποδίδω ρεαλιστικά αυτά που αναπαριστώ. Έχω επίσης δουλέψει ακρυλικό σε καμβά με χρώμα κάτι το οποίο σκοπεύω να εντατικοποιήσω μελλοντικά.

Για εμένα η ζωγραφική και η τέχνη κατ’ επέκταση αποτελεί το οξυγόνο μου, απασχολεί το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητάς μου και θεωρώ πως βοηθάει καταλυτικά στο να γίνει ο κόσμος ομορφότερος.

Ωράριο Λειτουργίας:

Τρίτη – Παρασκευή 17:00 – 21:00

Σάββατο 10:00 – 14:00


Τόσο την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης όσο και τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες που η έκθεση θα είναι ανοικτή, θα τηρούνται οι συστάσεις της Πολιτείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19.

www.myro.gr
Facebook | Instagram | YouTube 
Χορηγός Επικοινωνίας
polismagazino.gr