Η Myró Gallery φιλοξενεί στο χώρο του Show Room, την ατομική έκθεση της Βασιλικής Καράμπαμπα

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021 στις 18.00.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 16 Οκτωβρίου. 

Τόσο την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης όσο και τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες που η έκθεση θα είναι ανοικτή, θα τηρούνται οι συστάσεις της Πολιτείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19.

Η Βασιλική Καράμπαμπα γεννήθηκε το 1994. Μεγάλωσε μεσα σε σπίτι στο οποίο είχε από πάντα σχέση με την τέχνη. Το 2013 πέρασε στην σχολή καλών τεχνών της Θεσσαλονίκης και ακολούθησε την κατεύθυνση της γλυπτικής.

Λόγω της αγάπης της για τη ζωγραφική άλλαξε κατεύθυνση το 2017 και αποφοίτησε τελικά το 2020 από το 4ο εργαστήριο ζωγραφικής. Από τότε έχει πάρει μέρος σε πλήθος ομαδικών εκθέσεων, φυσικών και διαδυκτιακων. Τώρα ζει και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη.

Η τέχνη πάει χέρι χέρι με την προσωπικότητα και την καθημερινότητα του καλλιτέχνη. Για την δουλειά μου θα μπορούσα να πω ότι πήγαζει από τα βιώματά μου και είναι βαθιά προσωπική. Ζωγραφίζω παραστατικά χρησιμοποιώντας σύμβολα. Η εικόνα μου προκύπτει από γρήγορα αυτόματα σχέδια τα οποία στη συνέχεια τα συνθέτω και δημιουργω την τελική εικόνα. Η τελευταία μου ενότητα έχει ως έναυσμα, σκέψεις για τον εγκλεισμό  αποτέλεσμα του covid_19.

Εκθέσεις:

2014: ομαδική έκθεση του εργαστηρίου γλυπτικής στο Tελλόγλειο ίδρυμα Α.Π.Θ.

2020: Virtual exhibition “so far so close” MoMus

2020 ομαδική έκθεση, Miro Gallery, Τι θα πει ο κόσμος

www.myro.gr

Facebook| Instagram | YouTube