Η Myro Gallery ανακοινώνει την έκθεση έργων του Foti Kllogjeri στο Hyatt Regency Thessaloniki

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΑΣ ΣΕΙΡΑΣ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ FOTI KLLOGJERI

Η Myro Gallery, με υπερηφάνεια, ανακοινώνει την έκθεση της νέας σειράς έργων του καταξιωμένου ζωγράφου Foti Kllogjeri, η οποία φιλοξενείται στο Hyatt Regency Thessaloniki.

Ο Foti Kllogjeri γνωστός για την ικανότητά του να αναδεικνύει την ομορφιά και τον πολυδιάστατο κόσμο μέσα από τα έργα του, παρουσιάζει μια εντυπωσιακή σειρά ζωγραφικών έργων που αναδεικνύουν την εκλεπτυσμένη δεξιότητά του και την ιδιαίτερη αισθητική που τον χαρακτηρίζει.

Το Hyatt Regency Thessaloniki, ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία της πόλης, προσφέρει έναν ιδανικό χώρο για την φιλοξενία τέτοιων καλλιτεχνών.  Με τις εξαιρετικές του εγκαταστάσεις και την ατμόσφαιρα πολυτέλειας, το Hyatt Regency Thessaloniki δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για την φιλοξενία έργων τέχνης.

Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία Myro Group ηγείται ενός συνόλου δραστηριοτήτων ανάπτυξης, παραγωγής και προβολής ποιοτικής σύγχρονης τέχνης, μέσω της Myro Gallery, της πλατφόρμας γλυπτικής Greek Marble Initiative και των Διεθνών Συμποσίων που φιλοξενεί και διοργανώνει, και ανάδειξης της Ελλάδας διεθνώς μέσω δραστηριοτήτων Real Estate που περιλαμβάνουν τη δημιουργία ειδικής πλατφόρμας για τη διάθεση διακεκριμένων ακινήτων και νησιών από ιδιώτες.

Παράλληλα ο οίκος δημοπρασιών Myrό Antiques House προσπαθεί μέσα από τις δημοπρασίες και τις εκδηλώσεις που διοργανώνει, να εδραιώσει και στην Βόρεια Ελλάδα τον θεσμό της δημοπρασίας, όπως αυτή εννοείται και πραγματοποιείται σε χώρες του εξωτερικού, αλλά και ως απάντηση στις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής.

Περισσότερες πληροφορίες για την Myro Group:

www.myroauctions.gr

www.myro.gr

Για διοργάνωση εικαστικών εκθέσεων στον χώρο της Myro Gallery, Νικηφόρου Φωκά 8, Θεσσαλονίκη, επικοινωνήστε μαζί μας στο mail [email protected] ή στα τηλέφωνα επικοινωνίας 6971890213 – 2310269187 εντός του ωραρίου λειτουργίας, Τρίτη / 15:00 – 21:00, Τετάρτη / 10:00 – 16:00, Πέμπτη – Παρασκευή / 15:00 – 21:00, Σάββατο/ 10:00 – 14:00.

www.myro.gr
Facebook | Instagram | YouTube 
Χορηγός Επικοινωνίας
polismagazino.gr