Η Mat. Fashion στηρίζει ενεργά τον Οργανισμό Safe Water Sports

Λεωνίδας Μονέδας (Mat. Fashion), Μυρτώ Μονέδα (Mat. Fashion), Παναγιώτης Πασχαλάκης (Safe Water Sports)

Στη Mat. Fashion, την πρωτοπόρο εταιρεία στην ελληνική αγορά plus size μόδας, μένουμε πιστοί στις αξίες μας και υποστηρίζουμε Οργανισμούς, οι οποίοι προσφέρουν σημαντικό έργο προς την κοινωνία.

Είχαμε την τιμή και φέτος να στηρίξουμε ενεργά το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο, Safe Water Sports, όντας εκ των χορηγών στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τον απολογισμό του έργου του σωματείου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ecali Club, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022.

Λεωνίδας Μονέδας (Mat. Fashion),
Μυρτώ Μονέδα (Mat. Fashion),
Παναγιώτης Πασχαλάκης (Safe Water Sports)

Στο πολύ σημαντικό έργο που επιτελεί ο Οργανισμός Safe Water Sports είναι η ενίσχυση της ασφάλειας στο νερό, στα υδάτινα σπορ και στις δραστηριότητες αναψυχής, καθώς η Ελλάδα βρίσκεται στην 11η θέση παγκοσμίως στη λίστα με τις χώρες με τη μεγαλύτερη ακτογραμμή και κάθε χρόνο κατά μέσο όρο σημειώνονται 339 θανάσιμα ατυχήματα στις θάλασσες.

Σκοπός λοιπόν του Safe Water Sports είναι η εξάλειψη της απουσίας γνώσεων βασικών κανόνων κολύμβησης και κυκλοφοριακής συμπεριφοράς με σκάφος και η μείωση των θανάσιμων ατυχημάτων στις ελληνικές θάλασσες για τα επόμενα χρόνια.