Η Eva Sakellari κυκλοφορεί τη δική της εκδοχή των “Monday Morning / Part Time Lover”

Ένα mashup με jazz φινέτσα και κομψότητα από την Eva Sakellari και την “groovy” επιμέλεια του G.Pal

Τι είναι τα «ραδιοφωνικά» τραγούδια τελικά; Είναι τα κομμάτια που οι οδηγοί δυναμώνουν στο αυτοκίνητο. Αυτά που θα ξεκινήσουν το party. Αυτά που τραγουδά το κοινό σύσσωμο στις συναυλίες. Είναι όσα κάνουν τον ακροατή να αισθανθεί από τις πρώτες νότες πως θα ακούσει ένα ωραίο τραγούδι. Κάτι νέο και όμως τόσο οικείο.

Η Eva Sakellari επιστρέφει στα μουσικά δρώμενα, με ένα ραδιοφωνικό mash up (συνένωση τραγουδιών) με την ιδιαίτερη καλλιτεχνική υπογραφή της. Οι χαρακτηριστικοί στίχοι του «Monday Morning» και το εθιστικό tempo του «Part Time Lover» ενώνονται με μαεστρία από τον γνωστό παραγωγό G.Pal σε μία νέα κυκλοφορία με γκρουβάτη διάθεση και lounge αισθητική.

Eva Sakellari – Monday Morning/ Part Time Love Videoclip: https://youtu.be/OueQ10jXXXE

Το βίντεο είναι γυρισμένο στην καρδιά της Αθήνας με πλάνα από την κορυφή γνωστού χώρου εστίασης και θέα την Ακρόπολη. Σκηνοθέτιδα επιτέλεσε η Μαρία Χατζηγιάννη (M-Word) ενώ μαζί της συνεργάστηκαν ο Μάρκελλος Πλακίτσης και η Ιωάννα Κορίνα Παλάσκα για ένα αποτέλεσμα δημιουργίας ελίτ ατμόσφαιρας και γοητείας.

Ποιά είναι όμως η Eva Sakellari; Γνωστή στο αθηναϊκό κοινό από τις αμέτρητες εμφανίσεις της σε συναυλιακούς χώρους και σε private events, η Eva συνδυάζει με μαεστρία δύο κόσμους. Αυτόν των κανόνων, μέσα από τη διδασκαλίας αγγλικής γλώσσας και φωνητικής και αυτόν της ελευθερίας ως μουσικός, ερμηνεύτρια και performer. Η αγάπη της για τις ζωντανές εμφανίσεις και την σύνδεση με το κοινό την μετέφερε από το σκληρό κόσμο της metal και του ροκ σταδιακά στον εκλεπτυσμένο χώρο της soul jazz, μέσα από 15ετές ταξίδι ενασχόλησης με τη μαγεία της live μουσικής. Από το 2015 μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει 5 singles και έχει γνωρίσει διεθνή αναγνώριση μέσω του διαδικτύου. Τις επίσημες κυκλοφορίες της μπορεί κάποιος να βρει στο κανάλι της στο Youtube.

Εν κατακλείδι: η νέα προσέγγιση στη συνένωση των δύο γνωστών τραγουδιών, έρχεται μέσα από έναν τολμηρό αλλά και μετρημένο πειραματισμό από την Eva Sakellari με την επιμέλεια του έμπειρου G.Pal. Η νέα της πρόταση είναι ένα σίγουρο ραδιοφωνικό hit που μας θυμίζει ότι η Ελληνίδα ντίβα της soul / jazz επιστρέφει για να διεκδικήσει τη θέση που αξίζει στα charts και τις καρδιές των ακροατών της.

Ακολουθήστε την Eva Sakellari στα Social Media

Facebook | Instagram