Η πρότυπη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας του Πειραιά, αναπτύσσεται!

Η υπερσύγχρονη ιατρική Mονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας ΥODA, στο κέντρο του Πειραιά, έχει θέσει στο επίκεντρο της τον άνθρωπο και τη διασφάλιση του θεμελιώδους δικαιώματος του στην υγεία και στη ζωή. Στα πλαίσια δέσμευσης της YODA να διασφαλίσει ένα ευρύ φάσμα ιατρικών υπηρεσιών αιχμής, στην υπηρεσία του ασθενή, επανδρώνει συστηματικά το ανθρώπινο δυναμικό της με καταξιωμένους ιατρούς νέων ειδικοτήτων.

Ο κ. Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, ορθοπαιδικός χειρουργός της YODA Μονάδας Ημερήσιας Νοσηλείας

Η μοναδική στην Ελλάδα κλινική Ημερήσιας Νοσηλείας, με γνώμονα τη βέλτιστη ιατρική φροντίδα των ασθενών που της εμπιστεύονται την υγεία τους δεν επαναπαύεται και στελεχώνει μεθοδικά -κατόπιν συστηματικής επιλογής και αξιολόγησης επιστημονικών συνεργατών- το ιατρικό και νοσηλευτικό δυναμικό της με νέες ειδικότητες.

Ήδη, στην κλινική YODA λειτουργούν τμήματα:
Γενικής Χειρουργικής, Πλαστικής – Αισθητικής Χειρουργικής, Γυναικολογικό, Οδοντιατρικό, Γαστρεντερολογικό, Καρδιολογικό, Δερματολογικό, Ορθοπαιδικό καθώς και, Τμήμα Εναλλακτικής Ιατρικής.

Η YODA που υλοποιήθηκε για να υπηρετήσει τον άνθρωπο μέσω του κλάδου της ιδιωτικής υγείας και αντιμετωπίζει τον ασθενή ως ισότιμο εταίρο αναβαθμίζει συστηματικά και με πρότυπες μεθόδους τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και το φάσμα των ιατρικών υπηρεσιών της.