Η οικογένεια της KRS Group καλωσορίζει τον Παρασκευά Φορολογά

Σε μια περίοδο που η ελληνική αγορά δοκιμάζεται για ακόμη μια φορά, η επιχειρηματικότητα αναζητά συνεχώς τρόπους ν’ αναπτυχθεί και να δημιουργήσει τις ευκαιρίες που χρειάζονται για να εξελιχθεί.

Στο πλαίσιο αυτό της εξέλιξης και της δημιουργίας, παρουσιάσαμε πριν μερικές εβδομάδες το νεότερο μέλος της λογιστικής «οικογένειας» της KRS Group, τον Παρασκευά Φορολογά.

Θέλοντας να προχωρήσουμε στο επόμενο μεγάλο κεφάλαιο του κλάδου της Λογιστικής, δημιουργήσαμε το πρώτο αμιγώς ψηφιακό λογιστήριο, αποκλειστικά για φυσικά πρόσωπα, το οποίο αποτελείται από μια εύχρηστη εφαρμογή την οποία μπορείτε να κατεβάσετε στο κινητό σας. Μέσω της εφαρμογής μας μπορείτε να κάνετε τη φορολογική σας δήλωση από την άνεση του σπιτιού σας, αφού με τις αναλυτικές οδηγίες του Παρασκευά συμπληρώνετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Στη συνέχεια ο Παρασκευάς ελέγχει όλες τις πληροφορίες που του δώσατε και σας ενημερώνει για τυχόν λάθη που θα εντοπίσει πριν από την οριστική υποβολή της δήλωσης.

Το πιο σημαντικό; Σεβόμενοι το πνεύμα και τις ανάγκες της εποχής, παρέχουμε σε όλους τη δυνατότητα να επιλέξουν τις υπηρεσίες του Παρασκευά Φορολογά σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, αφού τα πακέτα υπηρεσιών ξεκινούν από μόλις 9,99 €!

Ο Παρασκευάς Φορολογάς έρχεται να πλαισιώσει την επίσης πρωτοποριακή εφαρμογή της εταιρείας μας για real time ενημέρωση των επιχειρήσεων, το KRS Reporting, η οποία παρουσιάστηκε το 2019.

Ως εμπνευστής των καινοτόμων αυτών εργαλείων προσδοκώ ν’ αντιληφθεί άμεσα τόσο ο κόσμος όσο και ο κλάδος μας την ανάγκη για εξέλιξη. Με βήματα υπεύθυνα και σταθερά η KRS Group προχωρά ήδη στην επόμενη ημέρα.

Κωνσταντίνος Ράικος
CEO & Founder of KRS Group

Επισκεφθείτε σήμερα το site του Παρασκευά Φορολογά www.paraskevasforologas.gr για περισσότερες πληροφορίες!