Η Μιρέλα Πάχου και ο Αδάμ Τσαρούχης στο Half Note Jazz Club

ΤΑ ΝΤΟΥΕΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

Η Μιρέλα Πάχου και ο Αδάμ Τσαρούχης μετά από ένα επιτυχημένο καλοκαίρι, μας προσκαλούν στις 10-11-12 Νοεμβρίου στο Half Note Jazz Club για να τραγουδήσουμε παρέα τα ντουέτα του ελληνικού κινηματογράφου αλλά και αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία.

Μαζί με μια ομάδα σπουδαίων μουσικών, μας ταξιδεύουν σε γνωστές και αγαπημένες μελωδίες, ξυπνώντας μας μνήμες από τους αγαπημένους ήρωες της μεγάλης οθόνης και την ατμόσφαιρα περασμένων δεκαετιών.

Οι δύο καλλιτέχνες έχουν στο βιογραφικό τούς λαμπρές συνεργασίες που επηρέασαν και καθόρισαν την καλλιτεχνική τους πορεία.

Η Μιρέλα έχει συνεργαστεί, δισκογραφικά και επί σκηνής, με σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες, όπως: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Διονύσης Σαββόπουλος, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιάννης Κότσιρας, Νίκος Πορτοκάλογλου, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Καζούλλης και πολλούς άλλους.

Ο Αδάμ έχει συνεργαστεί, δισκογραφικά και επί σκηνής, με σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες όπως: Φωτεινή Δάρρα, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Μίμης Πλέσσας, Μαρινέλλα, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Γιάννης Μαρκόπουλος και πολλούς άλλους.

Την Μιρέλα και τον Αδάμ συνοδεύουν:

Δημήτρης Σινογιάννης: ηλεκτρική κιθάρα

Δημήτρης Μουτάφης: μπάσο

Θανάσης Τερψιόπουλος : πιάνο

Δημήτρης Χριστοδουλάκης : τύμπανα

Info

ΜΙΡΕΛΑ ΠΑΧΟΥ – ΑΔΑΜ ΤΣΑΡΟΥΧΗΣ

ΤΑ ΝΤΟΥΕΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 – ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Έναρξη : ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ 22:30

ΚΥΡΙΑΚΗ 21:30

Half Note Jazz Club

Τριβωνιανού 17, Μετς | 210 9213310

Τιμές εισιτηρίων: από 10 €
Tickets
https://www.more.com/music/mirela-paxou-adam-tsarouxis-ta-ntoueta-tou-ellinikou-kinimatografou/