Η Μαρία Ραφαέλα και η Ματίνα Πάντζαλη “συναντιούνται για πρώτη φορά επί σκηνής”

Θα παρουσιάσουν ένα ξεχωριστό λαϊκό πρόγραμμα, βασισμένο σε αγαπημένους συνθέτες και τραγουδιστές όπως τους Χρήστος Νικολόπουλος, Θανάσης Πολυκανδριώτης, Τάκης Μουσαφίρης, Πίτσα Παπαδοπούλου, Μαρινέλλα, Γιώργος Θεοφάνους, Αντώνης Βαρδής κ.α.

Μαρία Ραφαέλα

Αποτελεί μια από τις ελπιδοφόρες λαϊκές φωνές της γενιάς της, όπου με αργά και σταθερά βήματα, έχει κερδίσει ήδη την εκτίμηση των ανθρώπων που βρίσκονται στο καλλιτεχνικό χώρο. Μετράει μέχρι στιγμής πολλές και σπουδαίες συνεργασίες. Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Καρδιά μου σ΄ ακολούθησα» ενώ τον περασμένο Φεβρουάριο κυκλοφόρησε και νέο single με τίτλο «Ενδεχομένως» από την J.G. Music Productions.

Ματίνα Πάντζαλη

Γεννήθηκε στην Αθήνα.Στην ηλικία των 11 ετών ήταν η πρώτη της επαφή με τη μουσική όπου ξεκίνησε μαθήματα φωνητικής στην Εύβοια.Επισης φοίτησε στη σχολή του Γιώργου Θεοφάνους στην Αθήνα παράλληλα με τις σπουδές της στο Ιστορικό Αρχαιολογικό όπου και συνεργάστηκε με τον ίδιο.
Σήμερα σπουδάζει στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών με υπεύθυνη δασκαλα της την Άννα Διαμαντοπούλου.
Σημαντικός σταθμός στη μέχρι τώρα πορεία της αποτελεί το τραγούδι “Κοίτα με” Σε μουσική Βασίλη Παπαχρήστου και στίχους Γιώργου Μανωλογλου

Συντελεστές:

Γιάννης Γαβράς (Μπουζούκι)
Θέμος Ζαχαράκης (Κιθάρα)
Τσάκας Στέλιος (Πιάνο)
Νίκος Καραμαλέγκος (Ηλ. Μπάσο)
Φώτης Richard Κοκαβέσης (Τύμπανα)
Artwork αφίσας: Θάνος Καραγιάννης

Μουσική σκηνή Αρχιτεκτονική στο Γκάζι
Ελασίδων 6, Γκάζι
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
Παρασκευή 1 Νοεμβριου 2019
Άνοιγμα θυρών: 22.00
Τιμή εισόδου: 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί