Η Ζαχαρούλα Bongard συμμετέχει στα “Art Awards” της Dreamteam

Η Dreamteam με γνώμονα, ότι οι καλλιτέχνες αξίζουν τα δικά τους μοναδικά βραβεία, για πρώτη φορά θεσπίζει έναν εικαστικό διαγωνισμό πανελλαδικής εμβέλειας, τα Art Awards, με στόχο την ανάδειξη και την καταξίωση των καλλιτεχνών ανά κατηγορία. (ζωγραφικη- φωτογραφία-γλυπτική-mixed media), στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αθηναίων, στις 6-7-8 Φεβρουαρίου 2023!

Ως καλλιτέχνης, τι είναι αυτό που επιθυμείτε να δείξετε ή να μεταφέρετε στο κοινό με τα έργα σας; Η Τέχνη εινσι επένδυση στη γνώση, στην κουλτούρα, διαχρονική και μου αρέσει να εξωτερικεύω τα όνειρά μου χωρίς κλισέ στερεότυπα και φραγμούς! Με οδηγεί ο εσωτερικός μου κόσμος! Αυτό επιμένω να δείχνω στο φιλότεχνο κοινό!!

Πιστεύετε πως η τέχνη είναι ικανό μέσο ή εργαλείο ώστε η κοινωνία, το σύνολο των ανθρώπων, να προοδεύσει και να εξελιχθεί; Και εάν ναι, με ποιό τρόπο; Η τέχνη είναι ψυχική δραστηριότητα διεγείροντας το συναίσθημα του νου, αυτόνομο πεδίο που μεταλαμπαδεύει εμπειρίες. Ειναι κοινωνικό αγαθό πολιτισμού για την μακροχρόνια εξέλιξη των ανθρώπων. Εργαλείο αυτοσκοπού!

Τον Φεβρουάριο 2023 λαμβάνετε μέρος στα Πανελλήνια Βραβεία Τέχνης “ART AWARDS” της Dreamteam, στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, ανάμεσα σε δεκάδες καλλιτέχνες. Τι είναι αυτό που πιστεύετε πως θα κάνει τον κάθε καλλιτέχνη να προσεγγίσει το βραβείο; Για να προσεγγίσει ο καλλιτέχνης το βραβείο πρέπει να έχει στόχο, αναγκαίο συναίσθημα και εικαστική καλλιέργεια.

Ποιο θεωρείτε πως είναι το χάρισμα ή το πλεονέκτημα του εκάστοτε καλλιτέχνη που τον κάνει να ξεχωρίζει και να καταφέρνει να πουλάει τα έργα του; Στη σημερινή καταναλωτική και υλιστική κοινωνία για να πουλήσεις ένα έργο, γνώμη μου, να είσαι σεμνός προσγειωμένος στις απαιτήσεις του marketing και του κοινού διότι δεν αντιλαμβάνονται όλοι τον όρο Τέχνη!

Πληροφορίες για τα Art Awards στα τηλέφωνα: 6985015875 – 6989283000

Τί είναι η Τέχνη για εσάς; Η Τέχνη γεμίζει την ψυχή μου, διαφοροποιεί το συναίσθημά μου κεντρίζει τη φαντασία μου επιβεβαιώνει τις γνώσεις μου! Η Τέχνη ειναι επένδυση σε άλλες χώρες όπου έχει μεγαλύτερη αναγνώριση και προβολή!

Καλλιτεχνικά, ποιος είναι ο στόχος σας; Ο σκοπός μου είναι να παρέχω τέχνη απο τις εμπνεύσεις μου στο σύγχρονο εικαστικό κόσμο και να ατενίζω το μέλλον με αισιοδοξία!

Facebook & Instagram: dreamteam.org.gr www.dreamteam.org.gr
Χορηγός Επικοινωνίας
http://polismagazino.gr