Η Ζανέλ live το Δεκέμβριο

Η Ζανέλ, η τραγουδίστρια με την ιδιαίτερη φωνή και την ρετρό διάθεση μας προσκαλεί για το μήνα Δεκέμβριο σε 3 ξεχωριστά μουσικά στέκια!

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου το Concerto Café Artistic με το πανέμορφο πιάνο επί σκηνής υποδέχεται τη Ζανέλ με τραγούδια ρετρό από τις δεκαετίες των 40ς, 50ς και 60ς. Στο πιάνο τη συνοδεύει ο Χρήστος Κουμούσης!

Την Πέμπτη 8 αλλά και 22 Δεκεμβρίου το εστιατόριο Belle Amie εκτός από το εξαιρετικό του μενού σε ένα πανέμορφο νεοκλασικό κτίριο θα παρουσιάσει το live της Ζανέλ γεμάτο από ερωτικά τραγούδια σπουδαίων δημιουργών όπως οι Μάνος Χατζιδάκις, Μίμης Πλέσσας, Αττίκ, Γιώργος Μουζάκης, Γιάννης Σπάρτακος και άλλοι. Μαζί της στο πιάνο ο Χρήστος Κουμούσης!

Και την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου η Ζανέλ θα βρίσκεται στο Booking Hill στη Δάφνη, το πρωτότυπο bar – café – βιβλιοπωλείο, παρέα με τον Γιώργο Πατσιώτη στην κιθάρα, με ένα υπέροχο – πρόγραμμά  αφιέρωμα στα highlights της εποχής του ελαφρού τραγουδιού!

Παράλληλα, σε όλες τις μουσικές βραδιές, η Ζανέλ θα μας παρουσιάσει το καινούργιο της τραγούδι με τίτλο «Ρομάντζο» σε στίχους και μουσική της Πέννυς Μπαλτατζή αλλά και τα προηγούμενά της τραγούδια Μια φορά αγαπάμε (Αντώνης και Δημήτρης Παπαβομβολάκης),  Μη μου πεις τίποτα” (διασκευή, Μίμης Πλέσσας – Κώστας Πρετεντέρης)και “Η Λαίδη και ο Αλήτης(Αντώνης και Δημήτρης Παπαβομβολάκης).

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου

Concerto Café Artistic

Μάγιερ 18, Μεταξουργείο

Τιμή εισόδου: 10 ευρώ

Ώρα έναρξης: 21.00
Τηλέφωνο για κρατήσεις: 210 5243330

Πέμπτη 8 και 22 Δεκεμβρίου

Belle Amie

Άγγελου Μεταξά 11 Πειραιάς

Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος ελεύθερη

Τηλέφωνο για κρατήσεις: 2104175740

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου

BookingHill

Αγίας Βαρβάρας 66, Δάφνη

Ώρα έναρξης: 21.30

Είσοδος ελεύθερη

Τηλέφωνο για κρατήσεις 2109701503