Η Εύα Κανέλλη κάθε Σάββατο στο Αntico Bar Restaurant

Η Εύα Κανέλλη με τη μελωδική φωνή της μας ταξιδεύει κάθε Σάββατο στο ζεστό χώρο του Αntico Bar Restaurant ( Ολύμπου 64 Νίκαια ) που μας έχει συνηθίσει σε όμορφες μουσικές βραδιές.

Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση στο 6944 505506.

Η Εύα Κανέλλη γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από μουσική οικογένεια. Οι μουσικές της επιρροές στην παιδική της ηλικία είχαν δύο πυλώνες: από τη μια την Ελληνοβυζαντινή παράδοση (λόγω της Μικρασιατικής καταγωγής της από την πλευρά της μητέρας της) κι από την άλλη την ‘’Ευρωπαϊκή’’ μουσική μιας και ο πατέρας της υπήρξε επαγγελματίας τραγουδιστής του κλασσικού και ελαφρού ρεπερτορίου. Την ιδιαίτερη κλίση της στο τραγούδι έδειξε από την ηλικία των επτά ετών περίπου, οπότε και χαρακτηρίστηκε ως ‘’παιδί- θαύμα’’ από   κορυφαίους μουσικοσυνθέτες της εποχής . Σε πολύ νεαρή ηλικία, κι ενώ ήταν ακόμα ακόμα μαθήτρια  και φοιτούσε στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών, άρχισε να εμφανίζεται σε μεγάλα κέντρα διασκέδασης της Αθήνας μαζί με πολύ γνωστούς τραγουδιστές εκείνης  της εποχής  όπως η η Λίτσα Διαμάντη, η  Δούκισσα, ο Μιχάλης Μενιδιάτης, , ο Κώστας Τουρνάς,  ο Δημήτρης Κοντολάζος, η Κατερίνα Στανίση, αλλά και με αξιόλογους συνθέτες και μαέστρους όπως ο  Νίκος Ιγνατιάδης, ο Σπύρος Παπαβασιλείου και πολλοί άλλοι.

Το 1993 έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό με το τραγούδι ‘’ Άβυσσος η αγκαλιά σου’’και στη συνέχεια συνεργάστηκε  με το Δημήτρη Μητροπάνο, την Ελένη Βιτάλη, τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, τον Θέμη Αδαμαντίδη, τον Γιώργο Μαργαρίτη, τον Πασχάλη Τερζή και πλήθος άλλων, όπως  επίσης με τους συνθέτες Μάριο Τόκα, Τάκη Σούκα, Στέφανο Κορκολή και άλλους.

Μέχρι σήμερα  έχει ηχογραφήσει 6 προσωπικά  albums  καθώς  και μεγάλο αριθμό μεμονωμένων τραγουδιών ως συμμετοχές σε albums άλλων καλλιτεχνών ενώ στις ζωντανές της εμφανίσεις ερμηνεύει διαφορετικά στυλ μουσικής (από σύγχρονα και έντεχνα λαϊκά μέχρι παραδοσιακά δημοτικά και ρεμπέτικα ). 

Η ιδιαίτερη  χροιά της φωνής της σε συνδυασμό με την γεμάτη πάθος και ένταση ερμηνεία της δημιουργούν ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα πού δύσκολα αφήνει ασυγκίνητο ακόμα και τον πιο απαιτητικό ακροατή.