Η ετήσια Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις

Μια Λαμπρή βραδιά έλαβε χώρα στην ετήσια Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις στο εστιατόριο Το Μαντρί στην Άνω Γλυφάδα.

Η βραδιά ξεκίνησε με 1’ λεπτού σιγής στη μνήμη των δύο πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας, Ευστάθιου Τσιτλακίδη και Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικαπου έχασαν τη ζωή τους στο αεροπορικό δυστύχημα της 30ης Ιανουαρίου.

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ), Dr. Αντώνιος Αυγερινός και ο Πρόεδρος της Λέσχης Ακρόπολις – ΑρχιμαγείρωνΑρχιζαχαροπλαστών, Αρτεργατών & Επιστημόνων Επισιτισμού Αττικής (Λ.Α.Ε.ΑΑΚΡΟΠΟΛΙΣ), κΚωνσταντίνος Μουζάκης υπέγραψαν Μνημόνιο συνεργασίας και Αλληλοϋποστήριξης.

Η βραδιά συνεχίστηκε με τις ειδικές βραβεύσεις προς τιμής ένεκεν υψηλών προσωπικοτήτων της Ελληνικής επικράτειαςόπως, ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Dr Αντώνιο Αυγερινό, οΑναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Νίκο Παπαθανάση, την πρόεδρο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού ΕΟΤ κα Αγγελική Γκερέκου, τον Πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος ΞΕΕ κ. Αλέξανδρο Βασιλικό, τον πρόεδρο της Συντεχνίας Αρτοποιών Αθήνας Προαστίων & Περιχώρων κ. Παναγιώτη Σαχινίδης, τον Γέροντα Παρθένιο, τον Ξενοδόχο κ. Αντώνη Νικολουδάκη, τον επιχειρηματία κ. Θανάση Μπέλλο, αλλά και τον εστιάτορα, επιχειρηματία κ. Αθανάσιο Καραίνδρο.

Τέλος έγινε ειδική βράβευση, αναφορά στα επίτιμα μέλη Ειδικής Αγωγής Α.με.Α της ΛΑΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, κα Δέσποινα Αλειφέρη, κ. Εμμανουήλ Λαντζουράκη, κ. Αντώνη Μιτρούση.

Η βραδιά συνεχίστηκε με την κοπή της ετήσιας Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της ΛΑΕΑ Ακρόπολις, χορηγία από το Αρτοποιείο Ρενιέρης με τις ευχές από την Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο κ. Γιάννης Χρυσουλάκης γ.γ. Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας Υπουργείου Εξωτερικών, ο κ. Χάρης Θεοχάρης Βουλευτής ΝΔ – τ. Υπουργός Τουρισμού Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, ο κ. Βασίλης Σπανάκης Βουλευτής ΝΔ, ο κ. Τάσος Γαιτάνης Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Α. κ Νίκος Παπαγεωργίου ο κ. Θεόδωρος Κουτσογιαννόπουλος Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Π.Α., η κα Δήμητρα Αγγελάκη Εντεταλμένη Σύμβουλος Αγροτοδιατροφής της Π.Α., η κα Χαρά Μητσοτάκη επικεφαλής Δημοσίων Σχέσεων και Πολιτισμού, Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, ο κ. Αναστάσιος Μαρίνος Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Ζακύνθου, ο κ. Γιώργος Καββαθάς Πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ – ΠΟΕΣΕ, η κα Χαρά Κοβούση Διευθύντρια ΙΕΚ Αναβύσσου, η Διευθύντρια ΙΕΚ Ζωγράφου κα Καδδά Κωνσταντίνα, ο κ. Τάκης Κούκος επίτιμος γραμματέας της πανελλήνιας ομοσπονδίας επισιτισμού και τουρισμού, ο κ. Ιωάννης Σκορδίλης οινοποιός από τα Κύθηρα, ο κ. Γκίκας Σπύρος Λογιστής της Λέσχης, ο προϊστάμενος του ΟΣΕ Τμήμα Διοικητ. Μέριμνας κ. Φεστερίδης Ιωάννης, ο κ. Θεόδωρος Ρούσος πρόεδρος της Ένωσης Λιανοπωλητών Καταστηματαρχών Κρεοπωλών Αθήνας-Αττικής «Οι Ταξιάρχες».ο κ. Κουβέλης Γιώργος Διευθύνων Σύμβουλος στον παγκόσμιο διαγωνισμό Taste Olymp Awards, ο κ. Παντελής Σκουρλάς Σκηνοθέτης, και η κα Ουρανία Αναστασιάδου Διερμηνέας Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας.

Παρευρέθηκαν επίσης: o κ. Νίκος Μπακόλας, η κα Όλγα Μανωλίτση Ιδρυτικά Μέλη της ΛΑΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ. Ο κ. Βασίλης Μπέκας – ο κ. Παναγιώτης Τζίμας, ο κ. Κώστας Κωβαίος – ο κ. Θανάσης Καραίνδρος μέλη του ΔΣ της ΛΑΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ.

Ο κ. Νικόλαος Πολίτης Οινοχόος – η κα Μαρία Ζησούλη – ο κ. Θεοφάνης Γεωργόπουλος – ο κ. Αθανάσιος Σκούρας τ. Αρχιμάγειρας στο Προεδρικό Μέγαρο – ο κ. Λευτέρης Καραντάνης – ο κ. Κυριάκος Μαριδάκης ως επίτιμα μέλη, αλλά και πολλά μέλη της Λέσχης μας.

Στο τέλος της βραδιάς δόθηκαν οι λαχνοί που ήταν στο σύνολο τους 100 δώρα.

www.chefsclubofattica.com
[email protected]
[email protected]