Η Ελένη Γουρζή στο Concerto Café Artistic

Η Ελένη Γουρζή ξεκινάει τις προσωπικές φθινοπωρινές εμφανίσεις της από το φιλόξενο χώρο του Concerto Café Artistic, στο νεοκλασικό κτίριο του Εθνικού Ωδείου στο κέντρο της Αθήνας, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, στις 9.30 μ.μ.

Ένα πιάνο και μία φωνή ενώνονται για να μας ταξιδέψουν σε μουσικές διαδρομές  του χτες και του σήμερα, σε ένα αφιέρωμα στο λαϊκό και έντεχνο ρεπερτόριο.

Η Ελένη Γουρζή με την υπέροχη και ζεστή φωνή της  στο τραγούδι και ο εξαιρετικός μαέστρος και ενορχηστρωτής Χρήστος Κουμούσης στο πιάνο, μας προσκαλούν σε αυτή τη μουσική συνάντηση.

Γεννημένη στην Αθήνα και με καταγωγή από Λευκάδα, η Ελένη Γουρζή δραστηριοποιείται από το 2005 στο χώρο του τραγουδιού. Αν και απόφοιτος της Γαλλικής Φιλολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με αγάπη για τα γαλλικά και την εκπαίδευση, από πολύ μικρή αποφάσισε να ακολουθήσει το δρόμο της ερμηνείας και της επικοινωνίας μέσω του τραγουδιού. Έτσι παράλληλα έκανε σπουδές στο τραγούδι, με μαθήματα φωνητικής και συνεδρίες φωνολογίας και ξεκίνησε να τραγουδάει σε διάφορες μουσικές σκηνές και συναυλίες, κυρίως σε αφιερώματα σε σημαντικούς δημιουργούς.

Είσοδος: 6 €

Concerto Café Artistic

Μάγερ 18 & Μαιζώνος, Μεταξουργείο

Τηλ21 0524 3330