Η Ελένη Αυγέρη συμμετέχει στην έκθεση Τέχνης του 1st Designers Pop Up Store by NGFL

Στην έκθεση Τέχνης ελεύθερου θέματος σε επιμέλεια της Dreamteam στα πλαίσια του 1st Designers Pop Up Store by NGFL της STALEXPO, σας παρουσιάζουμε τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες.

Ελένη Αυγέρη: Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Σπούδασα Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων – Μάρκετινκ & Δημόσιες Σχέσεις’ και εργάστηκα ως οργανωτικό και διοικητικό στέλεχος σε μεγάλες εταιρείες.

Είμαι  Ενεργειακή Ψυχοθεραπεύτρια από το 2006 που τελείωσα τις σπουδές μου και εργάστηκα στο Παρίσι για 12 χρόνια, ως ψυχοθεραπεύτρια, ενώ το 2018 επέστρεψα στην Ελλάδα και πήρα πιστοποίηση στην “Κλινική Ύπνωση” από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο από το τμήμα Ψυχολογίας.

Όλα αυτά τα χρόνια των σπουδών και της μετέπειτα επαγγελματικής σταδιοδρομίας μου, δεν έπαψα να αποτυπώνω στον καμβά ή στο χαρτί τις σκέψεις και τα συναισθήματά μου. Οι πίνακές μου προορίζονταν για δώρα σε φίλους και συγγενείς.

Άρχισα να ζωγραφίζω από μικρή ηλικία και η πρώτη μου επιβράβευση ήρθε σε ηλικία των 11 χρονών, όταν ζωγράφισα τους ήρωες οπλαρχηγούς του 1821, με τους οποίους κοσμήσαμε το δημοτικό σχολείο.

Με την επιστροφή μου, το πάθος  μου για τη ζωγραφική, πήρε – επιτέλους – τη θέση που διεκδικούσε για χρόνια, στη ζωή μου.

Είμαι αυτοδίδακτη και δουλεύω με τέμπερες και ακρυλικά χρώματα. Για εμένα η ζωγραφική είναι «ταξίδι στον εσωτερικό κόσμο», είναι «μια ματιά προς τα έσω», γι’ αυτό κάθε έργο που ξεκινώ, είναι μια πρόκληση για να «με» παρατηρήσω και να παρατηρήσω αυτόν που ζητά να φιλοτεχνήσω κάτι για ‘κείνον. Είναι μία «ψυχοθέαση» θα έλεγα!

Ελένη Αυγέρη
Ψυχοενεργειακή θεραπεύτρια &
Κλινική υπνοθεραπεύτρια
http://eleniavgeri.blogspot.com

Είναι η πρώτη μου συμμετοχή σε ομαδική έκθεση. Είμαι μέλος της δημοτικής βιβλιοθήκης της πόλης μου και συμμετέχω στις δραστηριότητές της και πρώην μέλος του διαλεκτικού συλλόγου.

https://www.facebook.com/dreamteam.org.gr/
Χορηγός Επικοινωνίας
polismagazino.gr

https://youtu.be/LQ8qJ0TrFS8