Η Δήμητρα Πολυχρόνου προσφέρει ένα έργο στην Ανθρωπιστική δράση της Επίμονης Τέχνης για τη Θεσσαλία στο Myro Antiques house

Φιλανθρωπική δημοπρασία: Κυριακή 22 Οκτωβρίου

Ανθρωπιστική βοήθεια στη Θεσσαλία μέσω της Επίμονης Τέχνης, της Myro Antiques house και του Ερυθρού Σταυρού.

“Όλοι θα μπορούσαμε να είμαστε στη θέση τους η αλληλεγγύη μεταξύ μας οφείλει να προσφέρει το καλύτερο δυνατό που μπορεί… Σας περιμένουμε να βρείτε έργα μεγάλης αξίας με τιμές εκκίνησης που δεν έχουν επαναληφθεί βάζοντάς σας στην ευκαιρία να γίνετε συλλέκτης έργων Τέχνης βοηθώντας τον συνάνθρωπο… Προσφερουμε την Τέχνη μας ώστε να ενισχύσουμε τους πληγέντες. Σας θέλουμε έμπρακτα δίπλα μας σε αυτή την επενδυτική προσφορά με επίκεντρο τον άνθρωπο”…
“Αγαπά τον άνθρωπο γιατί είσαι ΕΣΥ”
Νίκος Καζαντζάκης

ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΕΧΝΗ – Ίδρυση Έμπνευση Επιμέλεια: Χρύσα Μπαρζόκα

Ποιό έργο σας προσφέρατε για αυτόν τον σκοπό; Προσφέρω το “The golden sea”.

Συμμετέχετε κι εσείς σε αυτήν την Επίμονη προσπάθεια. Πόσο πιστεύετε ότι η Τέχνη μπορεί να συμβάλει στην αλληλεγγύη και στην συναισθηματική υποστήριξη μεταξύ μας; Ακράδαντα πολύ!

“Αγάπα τον Άνθρωπο γιατί είσαι εσύ” γράφει ο Έλληνας στοχαστής Νίκος Καζαντζάκης. Ποιο είναι το δικό σας αγαπημένο motto; «Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει και ό,τι δεν είναι να γίνει θα το κάνω εγώ!»

Με τον τρόπο σας μέσα από το ταλέντο σας στην Τέχνη θα θέλατε να μεταφέρετε κάποιο μήνυμα στους συνανθρώπους μας στη Θεσσαλία; Κουράγιο μόνο αυτό!

Είναι γνωστή η δύναμη του χρώματος και της Τέχνης. Πιστεύετε ότι θα μπορούσε να συμβάλει και σε άλλα θέματα όπως η παγκόσμια Ειρήνη; Η τέχνη μπορεί να συμβάλει σε διάφορα θέματα που αφορούν τον άνθρωπο. Σίγουρα ένα από αυτά είναι η παγκόσμια Ειρήνη, καθώς μέσα από την τέχνη μπορείς να δημιουργήσεις έργα που μας ενώνουν όλους και μας κάνουν να σκεφτόμαστε πόσο μικρή είναι η ζωή και πόσο πρέπει να εκτιμάμε τα μικρά καθημερινά πράγματα.

Τι θέμα θα ζωγραφιζατε γι’ αυτό μέσα από την έμπνευσή σας; Θα ζωγράφιζα θάλασσα. Δηλαδή ηρεμία, γαλήνη, χαλάρωση, απόλαυση. Τέσσερις λέξεις που αγγίζουν την ψυχή μου.

Επίμονη Τέχνη: Ιδρυση – Καλλιτεχνική επιμέλεια Χρύσα Μπαρζόκα www.facebook.com/chris.alevra
https://www.facebook.com/epimonitexni
www.myro.gr
Facebook | Instagram | YouTube
Χορηγός Επικοινωνίας
polismagazino.gr