Η Δέσποινα Μαρία Λογίδου συμμετέχει στα “Art Awards” της Dreamteam

Η Dreamteam με γνώμονα, ότι οι καλλιτέχνες αξίζουν τα δικά τους μοναδικά βραβεία, για πρώτη φορά θεσπίζει έναν εικαστικό διαγωνισμό πανελλαδικής εμβέλειας, τα Art Awards, με στόχο την ανάδειξη και την καταξίωση των καλλιτεχνών ανά κατηγορία. (ζωγραφικη- φωτογραφία-γλυπτική-mixed media), στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αθηναίων, αιγίδα Ομίλου για την Unesco Πειραιώς & Νήσων και International Action Art στις 6-7-8 Φεβρουαρίου 2023!

Ως καλλιτέχνης, τι είναι αυτό που επιθυμείτε να δείξετε ή να μεταφέρετε στο κοινό με τα έργα σας; Αυτό που επιθυμώ να μεταφέρω στο κοινό ως καλλιτέχνης, είναι η εξελικτική πορεία που μπορεί να έχει ο άνθρωπος μέσα στα χρόνια και το γεγονός ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε συνδεδεμένοι μεταξύ μας, είμαστε ένα.

Πιστεύετε πως η τέχνη είναι ικανό μέσο ή εργαλείο ώστε η κοινωνία, το σύνολο των ανθρώπων, να προοδεύσει και να εξελιχθεί; Και εάν ναι, με ποιό τρόπο; Ναι, θεωρώ ότι η Τέχνη είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο ώστε να προοδεύσει και να εξελιχθεί μια κοινωνία γιατί οι άνθρωποι έρχονται πιο κοντά μεταξύ τους, υπάρχει διάλογος και έτσι μπορούν να ανακαλύψουν την ψυχή τους πιο εύκολα και κομμάτια του εαυτού τους που ίσως δεν γνωρίζουν.

Τον Φεβρουάριο 2023 λαμβάνετε μέρος στα Πανελλήνια Βραβεία Τέχνης “ART AWARDS” της Dreamteam, στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, ανάμεσα σε δεκάδες καλλιτέχνες. Τι είναι αυτό που πιστεύετε πως θα κάνει τον κάθε καλλιτέχνη να προσεγγίσει το βραβείο; Ο καλλιτέχνης με το κάθε έργο του εξωτερικεύει τον εσώτερό του εαυτό, τα συναισθήματά του, τον ψυχισμό του, ολόκληρο το είναι του. Αυτό από μόνο του είναι το αληθινό, που όταν το μοιράζεται με τους γύρω του νιώθει γεμάτος και ολοκληρωμένος… Αυτό είναι αρκετό για να κάνει τον κάθε καλλιτέχνη να νιώσει και να πιστέψει πως προσεγγίζει το βραβείο.

Ποιο θεωρείτε πως είναι το χάρισμα ή το πλεονέκτημα του εκάστοτε καλλιτέχνη που τον κάνει να ξεχωρίζει και να καταφέρνει να πουλάει τα έργα του; Θεωρώ πως το πλεονέκτημα ενός καλλιτέχνη που τον κάνει να ξεχωρίζει και να πουλάει τα έργα του, είναι το κατά πόσο η αλήθεια και η αυθεντικότητα, τις οποίες εκφράζει μέσα από αυτά, θα συνδεθούν και θα επηρεάσουν την ψυχή του εκάστοτε αγοραστή.

Πληροφορίες για τα Art Awards στα τηλέφωνα: 6985015875 – 6989283000

Τί είναι η Τέχνη για εσάς; Θεωρώ πως Τέχνη είναι ο τρόπος με τον οποίο ο κάθε καλλιτέχνης εκφράζει και εξωτερικεύει τον συνδυασμό της ανθρώπινης και της θεϊκής φύσης του ανθρώπου.

Καλλιτεχνικά, ποιος είναι ο στόχος σας; Ο στόχος μου μέσα από την καλλιτεχνική μου δραστηριότητα, είναι να αγγίξω την ψυχή του ανθρώπου όσο αυτό είναι εφικτό, ώστε να συνδεθεί ο ίδιος με τον ανώτερό του εαυτό και να μπορέσει να προσεγγίσει πιο εύκολα την θεϊκή του φύση.

Facebook & Instagram: dreamteam.org.gr www.dreamteam.org.gr
Χορηγός Επικοινωνίας
http://polismagazino.gr