Εσύ ακόμα να ανακαλύψεις τη σειρά προσώπου Royal Caviar της Natura Siberica;

Η εταιρία Natura Siberica βαδίζει χέρι χέρι με την φύση στην παρασκευή των προϊόντων της. Η πρωτοποριακή επιχείρηση δημιούργησε πρώτη και συνεχίζει να δημιουργεί βιολογικά καλλυντικά από άγρια βότανα, χόρτα και φυτά από τη Σιβηρία και την Άπω Ανατολή.

Στη Σιβηρία και την Άπω Ανατολή υπάρχει μεγάλη και όμορφη παρθένα φύση με μοναδική χλωρίδα και πανίδα. Μέσα στην καθαρή φύση και τον καθαρό αέρα μακριά από την μόλυνση, από λιπάσματα και χημικά, φυτρώνουν ακόμα ελεύθερα και ευτυχώς σε αφθονία, άγρια φυτά και βότανα πλούσια σε πολύτιμα έλαια και βιταμίνες.

Όλη την αρμονία και την σοφία αυτής της φύσης η Natura Siberica την έχει περικλύσει σε κάθε ένα από τα ξεχωριστά προϊόντα της. Μάλιστα είναι η μόνη εταιρεία στον κόσμο που χρησιμοποιεί πιστοποιημένα βιολογικά εκχυλίσματα βοτάνων Σιβηρίας.

Η Natura Siberica με την χρήση των ειδικών βοτάνων και των φυτών ανέπτυξε μια μοναδική και αποτελεσματική σειρά βιολογικών καλλυντικών τα οποία είναι πιστοποιημένα από την ICEA, τον κορυφαίο οργανισμό πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων στην Ιταλία.
Τουλάχιστον το 95 % των συστατικών των προϊόντων της Natura Siberica είναι φυτικής προέλευσης. Όλα τα προϊόντα είναι απαλλαγμένα από πετροχημικά, σιλικόνες, parabens και τεχνητά αρώματα και χρωστικές ουσίες. Γι’ αυτό, αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή για όσους θέλουν να φροντίζουν την επιδερμίδα του προσώπου και το σώματός τους μόνο με αγνά, φυσικά υλικά.

Μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές καλλυντικών προσώπου της Natura Siberica είναι η σειρά Royal Caviar. Η σειρά αυτή αντλεί την δύναμη της από το χαβιάρι Belunga. Μέσα από τις ευεργετικές του ιδιότητες λέει όχι στα σημάδια του χρόνου στο δέρμα. Με την Royal Caviar η επιδερμίδα του προσώπου γίνεται λεία και απαλή, η επανόρθωση είναι ορατή, το περίγραμμα του προσώπου και το πηγουνιού ανασχηματίζονται και οι ρυτίδες στις περισσότερες περιπτώσεις εξαφανίζονται.

Συγκεκριμένα η σειρά Royal Caviar αποτελείται από τέσσερα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα. Το Polycollagen wrinkle filler,την 24ωρη Extra-Lifting face cream, την Firming eye cream και τo Revitalizing face serum.
Το Polycollagen wrinkle filler γεμίζει στιγμιαία τις λεπτές γραμμές του προσώπου και μειώνει άμεσα τις ρυτίδες αποτελώντας έτσι μια καλή εναλλακτική λύση έναντι στα ενέσιμα filler. Όντας πλούσιο σε πρωτεΐνες και αμινοξέα λειαίνει αποτελεσματικά τις ρυτίδες και μειώνει τη χαλάρωση του δέρματος αυξάνοντας την πυκνότητα του κολλαγόνου. Προσφέρει επίσης σύσφιξη του προσώπου, ανανέωση του δέρματος, βελτίωση του κυτταρικού μεταβολισμού, βαθιά ενυδάτωση, θρέψη, αποτοξίνωση και προστασία. Το filler αυτό σχηματίζει ένα δίχτυ πάνω στο δέρμα, διατηρώντας και ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την ελαστικότητά του.

Η 24ωρη Extra-Lifting face cream αποτελεί την Νο 1 βιολογική αντιγηραντική θεραπεία και προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα.. Είναι μια πλούσια σε υφή κρέμα που αποκαθιστά τη ζωτικότητα και την ελαστικότητα στο δέρμα. Με τις πρωτεΐνες και αμινοξέα από χαβιάρι Beluga διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ενισχύει τον φυσικό μηχανισμό αντι-κόπωσης του δέρματος, έχοντας με αποτέλεσμα την ανόρθωση και την λαμπερή εμφάνιση. Ταυτόχρονα να επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης, θρέφει το δέρμα, ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος, την συσφίγγει και την προστατεύει από εξωτερικούς παράγοντες που προκαλούν γήρανση. Με τη συνεχή χρήση της κρέμας, το δέρμα σας γίνεται ολοφάνερα πιο λαμπερό και νεανικό.

Η Firming eye cream είναι η τέλεια επιλογή για την περιοχή των ματιών δίνοντας στα μάτια μια φρέσκια και λαμπερή εμφάνιση. Είναι μια ελαφριά κρέμα ειδικά σχεδιασμένη για την ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών που δρα κατά των σημαδιών γήρανσης ενώ παράλληλα προσφέρει εικοσιτετράωρη ενυδάτωση. Μειώνει το πρήξιμο, το φούσκωμα και τους μαύρους κύκλους στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Επίσης ελαττώνει ορατά τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές και προσφέρει αποτέλεσμα lifting ακόμη και μετά από την πρώτη εφαρμογή.
Τέλος τo Revitalizing face serum είναι ένας μοναδικός ορός που στοχεύει κατευθείαν στην καρδιά του προβλήματος της δερματικής γήρανσης. Δηλαδή την επαναφορά της φυσικής ομορφιάς της επιδερμίδας. Η σύσταση του με χαβιάρι Belunga και υαλουρονικό οξύ λειαίνει αποτελεσματικά τις ρυτίδες και μειώνει τη χαλάρωση του δέρματος, αυξάνοντας την πυκνότητα του κολλαγόνου. Ακόμα διεισδύει βαθιά στη επιδερμίδα, ενυδατώνοντάς ,κλειδώνοντας μέσα την υγρασία προσφέροντας ανορθωτική δράση. Το αποτέλεσμα του ορού; Το δέρμα φαίνεται ανανεωμένο, λαμπερό και καλά ενυδατωμένο, η υφή του βελτιώνεται, ρυτίδες και λεπτές γραμμές μειώνονται αισθητά.

Βρες και εσύ τα οργανικά καλλυντικά Natura Siberica και διάλεξε εκείνα που ταιριάζουν στη δική σου επιδερμίδα με ένα κλικ στους επίσημους λογαριασμούς της εταιρίας σε Instagram και Facebook.

Instagram: https://www.instagram.com/naturasibericagreece/?hl=el

Facebook: https://www.facebook.com/naturasibericagreece/