Ενυδάτωση, αναδόμηση και ανανέωση με τα SkourasMed cosmetics

Τα SkourasMed cosmetics συστήνουν το απόλυτο combo βαθιάς ενυδάτωσης και άμεσης αναδόμησης της επιδερμίδας, το οποίο αποτελείται από τον ορό Hyaluronic Acid Supreme Hydration και την συσφιγκτική κρέμα Collagen Correct & Lift.

Ο ορός Hyaluronic Acid Supreme Hydration δημιουργεί ένα ανθεκτικό, συνεχές και τρισδιάστατο φιλμ στην επιφάνεια της επιδερμίδας το οποίο λειαίνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Τα μικροσφαιρίδια υαλουρονικού οξέος και υψηλού μοριακού βάρους υαλουρονικό οξύ ενσωματωμένο σε εξειδικευμένο φυτικό εκχύλισμα, βελτιώνουν άμεσα το ανάγλυφο του προσώπου «γεμίζοντας» τις ρυτίδες εσωτερικά. Προστατεύει τα δερματικά κύτταρα από το οξειδωτικό στρες και διεγείρει τον σχηματισμό κολλαγόνου.

Ο ορός Hyaluronic Acid Supreme Hydration βοηθά την επιδερμίδα να επανακτήσει την πυκνότητα και την λάμψη της, ενώ ενισχύει τη σφριγηλότητα της και αποτρέπει την αφυδάτωση του δέρματος.
Η Collagen Correct & Lift είναι βελούδινη κρέμα σύσφιξης και ενυδάτωσης που δρα άμεσα στα τρία ορατά χρωμοφόρα μόρια του δέρματος: το κολλαγόνο, την μελανίνη και την αιμογλοβίνη.
Εμπλουτίζοντας το δέρμα μας με κολλαγόνο, βιταμίνη Ε και απόσταγμα από χαβιάρι, αντιμετωπίζει άμεσα και απολύτως αποτελεσματικά τα σημάδια γήρανσης και χαλάρωσης.

Η κρέμα προσώπου Collagen Correct & Lift έχει ισχυρή ενυδατική και αναδομητική δράση και χαρίζει άμεση σύσφιγξη στο δέρμα.
Χρήση: Το Hyaluronic Acid Supreme Hydration εφαρμόζεται καθημερινά, πρωί και βράδυ, στο πρόσωπο και το λαιμό, μετά από τον καθαρισμό και πριν από την Collagen Correct & Lift η οποία μπαίνει καθημερινά, πρωί και βράδυ, σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό.