«Επετειακός Καραγκιόζης – 200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση»

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ με αφορμή την επέτειο των διακοσίων χρόνων από την ελληνική επανάσταση παρουσιάζει την παράσταση «Επετειακός Καραγκιόζης- 200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση» από το Θέατρο σκιών του Χρήστου Στανίση σε συνεργασία με τις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και των Δήμων τους.

Υπό την Αιγίδα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» 200 Χρόνια Μετά την Επανάσταση

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Π.Ε ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

ΩΡΑ 12:00

& ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Π.Ε ΚΙΛΚΙΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ

ΩΡΑ 18:00 ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με αφορμή τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης και σε συνεργασία με τις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και των Δήμων τους παρουσιάζουν τον «Επετειακό Καραγκιόζη- 200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση». Γνωστές και άγνωστες πτυχές, ντοκουμέντα και αναφορές σε μια σειρά ηρωικών παραστάσεων, βασισμένων σε ιστορικά γεγονότα της περιόδου της Ελληνικής Επανάστασης. Μπροστά από τα μάτια του θεατή παρελαύνουν όλοι οι Ήρωες της Επανάστασης και η σημαντική δράση τους παράλληλα με τους ήρωες του Θεάτρου Σκιών.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021 – Π.Ε Χαλκιδικής

Δήμος Νέας Προποντίδας – Κλειστό Θέατρο Νέων Μουδανιών Ώρα 12:00

& Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021– Π.Ε Κιλκίς

Δήμος Παιονίας – Κέντρο Πολιτισμού Πολυκάστρου Ώρα 18:00

Τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα ασφαλούς διεξαγωγής ζωντανών θεαμάτων της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19.

www.kepo.gr