Ελληνική Παρέλαση Ανεξαρτησίας 2022

Άρθρο: Αλεξάνδρας Μεντώρου

Φωτογράφος: Νικήτας Μεντώρος

Το Aspida Radio ύστερα απο δύο χρόνια αποχής λόγω της πανδημίας του κορωνοιού που έπλητε τον πλανήτη βρέθηκε στην παρέλαση για την 25 Μαρτίου 1821 η οποία πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιουνίου 2022 στην 5η λεωφόρο του Μανχάταν στην καρδιά της Νέας Υόρκης.

Το παρόν στην παρέλαση έδωσε ο πρόεδρός της ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και παρουσιαστής ραδιοφωνικών talk show Τζον Α. Κατσιματίδης.

Αλλά και πολλοί ακόμη τελετάρχες όπως ο Αρχιεπίσκοπος της Αμερικής Ελπιδοφόρος, ο ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισσανίδης, η ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά, ο υφυπουργός Ανδρέας Κατσανιώτης και πολλοί άλλοι.

Απο την Ελληνική παρέλαση δεν έλειψε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς τιμώντας τους Ελλήνες με την παρουσία του.

Εκφωνητές της παρέλασης φέτος ήταν η καταξιωμένη ηθοποιός Ανθούλα Κατσιματίδης, η παρουσιάστρια του Alpha TV Άννα Σαριγιάννη αλλά και ο δημοσιογράφος Δημήτριος Φίλιος. Την παρέλαση άνοιξε το πυροσβεστικό σώμα την Νέας Υόρκης και μετά ακολούθησαν η προεδρική φρουρά.

Οι Ευζωνες οι οποίοι είχαν έρθει απο την Ελλάδα για να δώσουν το παρών στην παρέλαση στην 5η Λεωφόρο. Αυτό που ζήσαμε ήταν αρκετά εντυπωσιακό αφού η συμμετοχή των σωματειών ήταν μεγαλη γιατι στην περέλαση συμμετείχαν πανω απο 80 συλλόγοι, σωματεία αλλά και κοινότητες της Νέας Υόρκης.

Εμείς θέλουμε να πούμε «Ζήτω η Ελλάδα» και του χρόνου να ξαναδούμε τα Ελληνικά χρώματα να κυματίζουν ξανα στην 5η Λεωφόρο του Μανχάταν στην Νέα Υόρκη.

Website:  http://www.aspidaradio.com

Youtube:   https://www.youtube.com/aspidaradio

Radio:  http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=2868