Ελληνίδες στην εγκυμοσύνη

Γράφει ο Νίκος Μουρατίδης

Δεν υπάρχει πιο ωραία στιγμή, από την εγκυμοσύνη μιας γυναίκας. Λένε ότι είναι ευλογία, ότι είναι η ολοκλήρωση και ωρίμανση μιας γυναίκας. Αυτοί οι 9 μήνες που κυοφορούν μια καινούργια ανθρώπινη ζωή είναι μαγεία. Αυτοί οι 9 μήνες με ότι εμπεριέχουν, ολοκληρώνουν μια γυναίκα και την προσωπικότητα της. Πιθανά να της αλλάξουν και τον χαρακτήρα της…

Δεν θέλω να αρχίσω να λέω για μανάδες που δεν κατάλαβαν τίποτα απ’ την περίοδο της εγκυμοσύνης τους, ούτε καν από την γέννα τους – υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις – γιατί θέλω να κάνω άλλου είδους ρεπορτάζ. Επίσης δεν θέλω να αναφερθώ σε μανάδες που χρησιμοποιούν την εγκυμοσύνη τους για άλλους λόγους, όπως και το παιδί που φέρνουν στον κόσμο, του φέρονται λες και είναι αξεσουάρ.

Λοιπόν, ο σκοπός του άρθρου είναι να δούμε κάποιες γνωστές μας κυρίες, σε φωτογραφίες κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης τους… Όλες όσες θα δούμε είναι ήδη μητέρες και τους ευχόμαστε να μεγαλώσουν τα παιδιά τους και να τα δουν ευτυχισμένα.

  • Θα ξεκινήσω με την απόλυτη τηλεοπτική μητέρα, που όλο το πανελλήνιο παρακολούθησε καθημερινά και τις 4 εγκυμοσύνες της. Η Ελένη Μενεγάκη, πάντα ονειρευόταν μεγάλη οικογένεια. Τρελαινόταν να αποκτήσει πολλά παιδιά. Μετά από 2 γάμους, αισθάνεται τέλεια με τον γιο και τις 3 κόρες της.
  • Η Μπέττυ Μαγγίρα, μετά από χρόνια πολλά σχέσης με τον πολίστα Δημήτρη Μάζη, παντρεύτηκαν και έχουν αποκτήσει 2 κόρες.
  • Η Ελεωνόρα Μελέτη ήταν πάντα fan και του γάμου αλλά και των παιδιών. Κάθε φορά που έβγαινε από μια σχέση ήταν ράκος. Ευτυχώς όμως, τώρα τα έχει όλα.
  • Η Πέννυ Μπαλτατζή έγκυος, και ευτυχώς αυτή την φορά όλα πήγαν καλά και απέκτησε τον γιο της. Και λέω αυτήν την φορά, γιατί…

Η συνέχεια εδώ