Εκτυπώστε τις φωτογραφίες σας στην ποιότητα μιας γκαλερί

Το Zeinberg είναι το εργαστήριο φωτογραφίας της γκαλερί YellowKorner καθώς και των μεγαλύτερων φωτογράφων παγκοσμίως, και βρίσκεται πλέον διαθέσιμο και στην Ελλάδα!
Για δέκα χρόνια, παράγουμε φωτογραφικές εκτυπώσεις σε παραδοσιακό χαρτί, μια τεχνική που χρησιμοποιείται στις πιο διάσημες εκθέσεις.
Οι μακροχρόνιες συνεργασίες μας με δημιουργούς, εταιρίες, συλλέκτες, μουσεία και διεθνείς γκαλερί απέδειξαν την ποιότητα της φωτογραφίας μας και την υπεροχή των υπηρεσιών μας.
Η γκαλερί YellowKorner, με την οποία μοιραζόμαστε το πάθος για την εικόνα και μια μεγάλη συνενοχή με τους φωτογράφους, μας εμπιστεύτηκε για την εκτύπωση και τη μεγέθυνση των συλλογών της, οι οποίες είναι τώρα διανεμημένες σε περισσότερες από εκατό γκαλερί στον κόσμο! Τα κομψά διατεταγμένα αντικείμενα των καλλιτεχνών, με μαύρο βελούδο από κάτω, καθρεπτίζουν μια εικόνα με τέλεια αρμονία και χρώματα, ενώ ταυτόχρονα αποτελούν και μια «γρήγορη ματιά» στις καθημερινές συνήθειες των διάσημων καλλιτεχνών.
«Tο κύρος που παλαιότερα προοριζόταν για επαγγελματίες, είναι πλέον προσβάσιμο σε όλους!»
Η ιδιαιτερότητα του εργαστηρίου Zeinberg βρίσκεται στην προσφορά της εξαιρετικής ποιότητας εκτύπωσης στο κοινό, το οποίο έχει τη δυνατότητα να απολαύσει τις φωτογραφίες του στην ποιότητα μιας γκαλερί.
Δεσμευόμαστε να παρέχουμε την τεχνογνωσία μας σε κάθε φωτογραφία, μεταξύ της χειροτεχνίας και των νέων τεχνολογιών εκτύπωσης.
Έτσι, κάθε φωτογραφία που δίνεται στο εργαστήριο Zeinberg, υπόκειται σε ελέγχους από τους ειδικούς μας, προκειμένου να διασφαλιστεί η βέλτιστη ανάλυση και μια μοναδική και αναβαθμισμένη απόδοση στην ποιότητα.
Με εγγύηση 2 ετών, οι εκτυπώσεις ZEINBERG έχουν σχεδιαστεί για να διαρκούν στην πάροδο του χρόνου και σας βοηθούν να αποκαλύψετε τη δύναμη των φωτογραφιών σας, το ταλέντο σας και τη δημιουργικότητά σας.

YELLOWKORNER KIFISIA, Κατάστημα Tricks & Treats,
8 Argiropoulou st.154 62, Kifisia, Greece