“ΕΙΔΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ 2020” Η ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ

Μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή βραδιά διοργάνωσε η Ο.Ε. της Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης και ο Πρόεδρος και Ιδρυτής κ. Δημήτρης Μουζακίτης, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 40 ετών από την ίδρυση της Ακαδημίας και των Θεατρικών Κορφιάτικων Βραβείων.

Η τιμητική αυτή απονομή πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Χυτήριο, στο κέντρο της Αθήνας.

Στο κατάμεστο θέατρο, βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν τη βραδιά προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό χώρο, άνθρωποι του πολιτισμού, εκπαιδευτικοί, δημοσιογράφοι του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, όχι μόνο από την Αθήνα αλλά και από την Περιφέρεια, αλλά και απλοί πολίτες που θαυμάζουν τα πρόσωπα που τιμήθηκαν και αγαπούν την τέχνη.

Τα τιμώμενα πρόσωπα που βράβευσε η Α.Ε.Β.Τ:

 Γιώργος Γεωργίου/ Ηθοποιός
 Νέλλη Γκίνη / Ηθοποιός
 Μανώλης Δεστούνης / Ηθοποιός
 Τέλης Ζώτος / Ηθοποιός
 Δημήτρης Ιβάνωφ / Χορογράφος
 Ντίνος Καρύδης / Ηθοποιός
 Ανδρέας Κουλουμπής / Βαρύτονος
 Κώστας Παπαπέτρος / Συγγραφέας
 Νότα Παρούση / Ηθοποιός
 Γιάννης Πετρόπουλος / Τραγουδιστής
 Γιάννα Σταυράκη / Ηθοποιός

Τα βραβεία απένειμαν επί σκηνής:

Η Αντιπεριφεριάρχης Σταυρούλα Αντωνάκου, ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο σκηνοθέτης Δημήτρης Μαλισσόβας, η ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης Κάρμεν Ρουγγέρη, η συγγραφέας Τάνια Χαροκόπου, ο χορογράφος Θοδωρής Πανάς, ο σχεδιαστής μόδας Θοδωρής Τρανούλης, η τραγουδίστρια Άρτεμις Ματαφιά, ο υπεύθυνος νομικού τμήματος της Ακαδημίας Γιώργος Μπουλούκος, ο Γενικός Διευθυντής Κωνσταντίνος Μπουρλετίδης και ο Πρόεδρος Δημήτρης Μουζακίτης.

Τους εκλεκτούς καλεσμένους και τους βραβευθέντες υποδέχτηκε στην είσοδο του θεάτρου ο ίδιος ο Πρόεδρος της Ακαδημίας κ. Μουζακίτης, μαζί με τους συνεργάτες του, την Υπεύθυνη Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων, ηθοποιό Κατερίνα Ζαχαριουδάκη, τον ηθοποιό Ζήση Παπαϊωάννου και τον Γενικό Διευθυντή Πέτρο Βιολάκη.

Την απονομή παρουσίασε η ηθοποιός Κυριακή Τέλλου, φορώντας βραδινές δημιουργίες των καταστημάτων Andrianopoulos Fashion Stores, και άνοιξε με χαιρετισμό ο Γενικός Δ/ντής της Ακαδημίας & Οικονομολόγος Κωνσταντίνος Μπουρλετίδης.

Τη βραδιά έντυσε μουσικά, με νοσταλγικές μελωδίες η Χορωδία της Κερκυραϊκής Εστίας Αθηνών, υπό τη Διεύθυνση του Μαέστρου Αιμίλιου Γιαννακόπουλου και συνόδευσε στο πιάνο η μουσικός Έλμα Καφετζιδάκη.

Η Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης ευχαριστεί θερμά την ηθοποιό κα Βάσια Παναγοπούλου για την ευγενική παραχώρηση του Θεάτρου «Χυτήριο».

Κλείνοντας, ο Πρόεδρος κ. Μουζακίτης, ο Ο.Ε και τα μέλη της Ακαδημίας έδωσαν νέο ραντεβού για το θεσμό «Προσωπικότητες 2020», την 12η απονομή στην ιστορία του, που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαρτίου, ημέρα Δευτέρα
και ώρα 7 μ.μ. στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά.
Φωτογραφίες : Σωτήρης Κυπραίος

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΤΕΧΝΗΣ
Μαυροκορδάτου 69, Πειραιάς, 18538
Τηλ: 6936555719 / E – mail : [email protected]
Facebook Page : Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης