Εγκαίνια για το ξενοδοχείο The Newel Μεταξουργείο και το εστιατόριο “Pumbaa”

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΕΤΣΗΣ (Founder Newel, JC Architects), ΣΟΦΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, ΠΑΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ

Πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του τρίτου κατά σειρά ξενοδοχείου της Newel Hospitality Collection, The Newel Μεταξουργείο.

Πρόκειται για ένα πενταόροφο κτήριο επί της οδού Ψαρών 31 στην περιοχή του Μεταξουργείου, μόλις 250 μέτρα από τον ομώνυμο σταθμό του μετρό. Διαθέτει 17 πλήρως εξοπλισμένα premium δωμάτια ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής, και στις υπηρεσίες που προσφέρει συγκαταλέγονται μασάζ και spa.

Στον τελευταίο όροφο του The Newel Μεταξουργείο στεγάζεται το street food restaurant “Pumbaa”, που καταθέτει μια εναλλακτική γευστική πρόταση και ιδιαίτερα κοκτέιλ.

Τα λαμπερά εγκαίνια του ξενοδοχείου τίμησαν με την παρουσία τους διακεκριμένοι καλεσμένοι από τον χώρο του θεάματος και της τέχνης. Προσκεκλημένοι επίσης ήταν γνωστοί επιχειρηματίες του αρχιτεκτονικού και κατασκευαστικού κλάδου, ενώ ιδιαίτερα τιμητική ήταν και η παρουσία του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη.

Η Newel Hospitality Collection αποτελεί ένα νεοσύστατο brand υβριδικής φιλοξενίας που κατέχει και διαχειρίζεται premium και ξεχωριστά καταλύματα, Lifestyle Hotels & Luxury Boutique Apartments στην Αθήνα, ενώ σύντομα στο portfolio της εταιρείας θα ενταχθούν και νέοι περιζήτητοι προορισμοί της Ελλάδας, επιτρέποντας έτσι στους επισκέπτες της να απολαμβάνουν την πιο μοναδική εμπειρία διαμονής.