Διογένης: Στα backstage του νέου του βιντεοκλίπ «Ένα Μαγαζί Γεμάτο»

Το «Ένα Μαγαζί Γεμάτο» με τη φωνή του Διογένη, κυκλοφορεί σε λίγες μέρες από τη «G Music», για να μας ξεσηκώσει, να μας θυμίσει, να μας κάνει να θέλουμε να διασκεδάσουμε, όπως τότε, που τα μαγαζιά, ήταν ανοιχτά και γεμάτα.

Σε μουσική και στίχους του σπουδαίου Βασίλη Καρρά, και σε μια ανεβαστική ενορχήστρωση του Αποστόλη Μαλλιά, η επανεκτέλεση του «Ένα Μαγαζί Γεμάτο», από το πρώτο κιόλας άκουσμά της, σε συνεπαίρνει με το ρυθμό της!

Ο Διογένης, που κατάφερε να κάνει τη μεγάλη έκπληξη, με το «Ο Άλλος μου εαυτός», σε μουσική Ιορδάνη Παύλου και στίχους Γιάννη Μαλλιά, ακολουθώντας τις συμβουλές του παραγωγού του αλλά και υπό την «ομπρέλα» της «G Music», έρχεται τώρα, με το «Ένα Μαγαζί Γεμάτο», να ανεβάσει το «θερμόμετρο» της διασκέδασης στα ύψη.

Το «Ένα Μαγαζί Γεμάτο», οπτικοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες από τον Τάκη Δαμάσχη, ενώ τα γυρίσματα έγιναν, στο «Beluga Club» στον Πειραιά αλλά και τα στενά της Τρούμπας! Ο Διογένης, επιστρέφει στο σήμερα, σε ένα νυχτερινό μαγαζί, έρχεται αντιμέτωπος με τις νέες συνθήκες, διεκδικεί την συμπρωταγωνίστρια του και πρώην Playmate, Νατάσα Λυμπερίδου, και το φινάλε, του «Ένα Μαγαζί Γεμάτο», είναι άκρως ευρηματικό, και ανατρεπτικό…. Το τι θα συμβεί, στο βιντεοκλίπ του «Ένα Μαγαζί Γεμάτο», θα το ανακαλύψουμε σε λίγες μέρες, με την κυκλοφορία του, από τη «G Music»!

Πάρτε μία μικρή “γεύση” από το teaser!
Διογένης – Ένα Μαγαζί Γεμάτο | Teaser – YouTube