Δημήτρης Ρουμελιώτης «Ελλάδα μου»

Ο Δημήτρης Ρουμελιώτης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, έχει μια μακρόχρονη πορεία στο λαϊκό τραγούδι, το οποίο υπηρετεί με σεβασμό και συνέπεια.

Η συνεργασία του με τον μουσικοσυνθέτη και βιρτουόζο του μπουζουκιού Ανδρέα Μέξα που είναι ένα από τα σημαντικά ονόματα στην μουσική ελληνική βιομηχανία αποτελεί από μονο του το μουσικό γεγονός της χρονιάς!

Συναντιούνται στο studio για την δημιουργία  νέον τραγουδιών, Προπομπός αυτής της νέας δισκογραφικής προσπάθειας είναι το τραγούδι με τίτλο «Ελλάδα μου» σε μουσική Ανδρέα Μέξα και στίχους Δημήτρη Ρουμελιώτη.

Ανανεωμένος και με άκρως ανεβασμένη καλλιτεχνική ατζέντα, επιστρέφει γεμάτος ενέργεια, και με συντελεστές αξιόλογους, και είναι βέβαιο ότι θα σας κερδίσει με το πρώτο άκουσμα του.

Μια ξεχωριστή λαϊκή φωνή  επιστρέφει  πιο  δυναμικός  και πιο σίγουρος  για τον εαυτό του, με νέα τραγούδια που σίγουρα θα αγκαλιάσει ο κόσμος, αφού έχει δείξει εξαιρετικό ενδιαφέρον  για τον ίδιο όλα αυτά τα χρόνια.

Μελωδικός  και συγχρόνως  ξεσηκωτικος, είναι διαίτερα αγαπητός και δημοφιλής  με φανατικούς ακροατές και φίλους που τον ακολουθούν όπου εμφανίζεται.

Κυκλοφορεί από την Music liberty και την Music Mirror.

Δείτε στο ΥouΤube το video clip στο  link