Δήμητρα Γισδάκη: «Μελωδικό ταξίδι, με άρωμα γυναίκας»

Το πρώτο της μουσικό ταξίδι ξεκινά από το φετινό καλοκαίρι η ανερχόμενη, ταλαντούχα ερμηνεύτρια Δήμητρα Γισδάκη, με την εξαιρετική φωνή, που έχει προκαλέσει τον θαυμασμό μεγάλων καλλιτεχνών, ερμηνευτών.

Ένα ταξίδι στη καλή έντεχνη μουσική, με πολύ γνωστά τραγούδια, που αγαπήθηκαν.

Ο τίτλος του μουσικού ταξιδιού: «Μελωδικό ταξίδι, με άρωμα γυναίκας».

Όταν τα συναισθήματα είναι βαμμένα με χρώματα ανάλαφρα τέχνης, με λόγια γεμίζει η καρδιά και το μυαλό του ανθρώπου είναι έτοιμο να ονειρευτεί.

Αυτό το μουσικό ταξίδι χρωματίζει η μελωδική φωνή της Δήμητρας Γισδάκη, που έρχεται να δώσει αέρα καλοκαιριού, σα να μη φτάνει το αεράκι, σα να προσδοκάμε να μη ξημερώσει ποτέ. Σίγουρα όμως θα είναι μια βραδιά αξέχαστη από κάθε άποψη.

Η πρώτη περιοδεία της καριέρας της ξεκινάει την 1η Ιουλίου και εμφανιστεί σε διάφορες πόλεις, από τον Έβρο μέχρι τη Καλαμάτα. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα περιοδείας με τις σχετικές λεπτομέρειες.

Όλο το concept έχει έντονο άρωμα γυναίκας, αφού η ορχήστρα αποτελείται από εξαιρετικές μουσικούς και απαρτίζεται από τις κυρίες:
Δήμητρα Γισδάκη – Ερμηνεία
Ρούθ Κολοβού – Επιμέλεια προγράμματος, κιθάρα, φωνή
Ευτυχία Βογιατζή – Πιάνο
Ντίνα Σαρατζή – Τσέλο, φωνή
Μαρία Καραματσούκη – Κρουστά
Δέσποινα Χατζηεμμανουήλ –

Οργάνωση παραγωγής, Δημόσιες σχέσεις
https://www.facebook.com/dimitragisdaki.singer
instagram: @dimitra.gisdaki

Μία μουσική παραγωγή της: http://www.thessaloniki-brand.gr

Η Thessaloniki-brand είναι μία Αστική Μη Κερδοσκοπική εταιρία που στηρίζει, βοηθάει και δίνει την ευκαιρία σε νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες.