Γιώργος Χατζηνάσιος, Αλέκα Κανελλίδου μαζί… πρώτη φορά

Με μεγάλη επιτυχία, πλήθος φίλων και συνεργατών, συνεχίζονται οι συναντήσεις του Γιώργου Χατζηνάσιου με την Αλέκα Κανελλίδου κάθε Σάββατο και Κυριακή στις Γραμμές.
Φίλοι ζωής με παράλληλους καλλιτεχνικούς βίους και μια δισκογραφική συνεργασία που άφησε εποχή, οι δύο τιτάνες του ελληνικού τραγουδιού βρέθηκαν για «Πρώτη φορά μαζί» στη σκηνή. Σαν έτοιμοι από καιρό, παρασύρουν το κοινό σε ένα ταξίδι μουσικών αναμνήσεων που μαρτυρά τη σπανιότητα του βάρους της ίδιας της συνάντησης και ταυτόχρονα τη γενναιοδωρία των μεγάλων καλλιτεχνών απέναντι στο κοινό χαρίζοντας εκτός από τις αναμενόμενες συγκινήσεις, στιγμές κεφιού που γίνονται δεκτές με ενθουσιασμό.

«Μονά ζυγά», «Δεν είναι έτσι η αγάπη», «Ποιος να συγκριθεί μαζί σου», «Τα γαλάζια σου γράμματα» «Άσε με να φύγω»…είναι μερικά από τα τραγούδια-ύμνους που όλοι αδημονούν να απολαύσουν.
Δωρική και συνάμα καθηλωτική η Αλέκα Κανελλίδου ταιρίαζει απόλυτα με την ανεπιτήδευτη και συνάμα στιβαρή παρουσία του Γιώργου Χατζηνάσιου.
Μαζί τους αντάξιοι συνοδοιπόροι ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και η Μαίρη Στεφανακίδη που κερδίζουν το χειροκρότημα για τις δυναμικές ερμηνείες τους.
Οι βραδιές στις Γραμμές κορυφώνονται με την έκπληξη που επιφυλάσσουν οι δύο καλλιτέχνες στο κοινό εντάσσοντας στο πρόγραμμα μεγάλες επιτυχίες συνθετών που έχει συνεργαστεί ο Γιώργος Χατζηνάσιος όπως ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιάννης Σπανός, ο Μάριος Τόκας, ο Γιώργος Θεοφάνους – και την Αλέκα Κανελλίδου να τα μεταμορφώνει, να τα αναγεννά με την αισθαντική φωνή της και τελικώς να «τα κάνει δικά της» όπως είπε χαρακτηριστικά ο Γ. Χατζηνάσιος.
Αυτή την εβδομάδα έσπευσαν για να τους απολαύσουν από κοντά ο Τάκης Ζαχαράτος όπου πέρασε μοναδικές στιγμές με τους πρωταγωνιστές του σχήματος. Ο τηλεοπτικός Μηνάς, κατά κόσμον Αντώνης Αντωνίου και η σύζυγος του- η επίσης ηθοποιός Νατάσα Ασίκη βρέθηκαν στις Γραμμές για να απολαύσουν από κοντά την Αλέκα Κανελλίδου σε μια από τις λίγες εμφανίσεις που πραγματοποιεί με το Γιώργο Χατζηνάσιο. Σιγοτραγουδώντας όλα τα τραγούδια της αγαπημένης τραγουδίστριας, αλλά και τις τεράστιες επιτυχίες του Γιώργου Χατζηνάσιου, δήλωσαν ενθουσιασμένοι με το πρόγραμμα αλλά και με τον χώρο και την ακουστική του. Τις Γραμμές επέλεξαν για τη διασκέδασή τους και η Μαρίνα Βερνίκου με την Χριστίνα Μπόμπα, την Χριστίνα Γκαντούρ, την Κατερίνα Κορού παρέα με την κόρη του Γιώργου Χατζηνάσιου, Άννα, όπου και τον επισκέφθηκαν στο καμαρίνι του για να τον συγχαρούν από κοντά, ενώ το ίδιο βράδυ βρέθηκε εκεί και ο Κώστας Καραφώτης όπου διασκέδασε επίσης με την παρέα του.

Γραμμές
Κωνσταντινουπόλεως 111, Κεραμεικός
Τηλ. Κρατήσεων: 2103477058 – 6945106604
Ημέρες λειτουργίας: Σάββατο στις 22.30 – Κυριακή στις 21.00