Γεωργία Αγγέλου «Τα χειμωνιάτικα»

Πέντε νέα τραγούδια, ένα ζωντανό μωσαϊκό συναισθημάτων από τη Γεωργία Αγγέλου.

Πέντε νέα τραγούδια φέρνει η Γεωργία Αγγέλου στην ελληνική δισκογραφία, αναδεικνύοντας περαιτέρω τη μοναδική της καλλιτεχνική ικανότητα και τη βαθιά μουσική της σύνδεση με τους τραγουδοποιούς  Άρη Κλεισούρα και Ιωάννα Μπάλτα. Μετά τις προηγούμενες συνεργασίες της με τον Άρη Κλεισούρα σε επιτυχίες όπως το “Θα σε βρω” και το “Θα σε περιμένω”,  η Γεωργία φιλοδοξεί να παρασύρει το κοινό της σε νέα ονειρικά ταξίδια του μυαλού και της καρδιάς.

Τα νέα τραγούδια της Γεωργίας Αγγέλου που κυκλοφορούν από την Inside out είναι: «Τα χειμωνιάτικα», «Δυτικά», «Ανάμεσα», «Σε μια άλλη ζωή» και «Ε Αυτοί».

Στα νέα αυτά τραγούδια ένα μείγμα νέο-ρομαντισμού και μοντέρνας έκφρασης πλέκεται με ενορχηστρώσεις και ήχους που ταξιδεύουν τους ακροατές σε ένα ποικιλόμορφο ολοκληρωμένο μουσικό ταξίδι. Κάθε μελωδία και στίχος σε αυτά τα τραγούδια είναι ένα ζωντανό μωσαϊκό συναισθημάτων και ιστοριών, προσκαλώντας τους ακροατές να ξεκινήσουν μια βαθιά και μεταμορφωτική περιπλάνηση που συντονίζεται με τις βαθύτερες επιθυμίες και τα όνειρα της καρδιάς.

Το EP «ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ» είναι διαθέσιμο σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες streaming.

Follow Georgia Aggelou @ Social Media: https://insideout.biglink.to/tUUf