Βασιλική Κατερίνη: Το μικρό “θαύμα” της Νάξου επιστρέφει δισκογραφικά με νέο, άκρως χορευτικό νησιώτικο ντουέτο με τον επιτυχημένο Ματθαίο Γιαννούλη

Ο λόγος για το “μικρό αστεράκι” της Νάξου Βασιλική Κατερίνη που μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι με τίτλο “Αμοιβαίος έρωτας” σε στίχους και μουσική, πάντα, του Ματθαίου Γιαννούλη!

Πρόκειται για ένα αμιγώς νησιώτικο τραγούδι που σε ξεσηκώνει από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο, που μιλάει για έρωτα, αγάπη, καλοκαίρι!!!To βραβευμένο “Creative Icon Films” βάζει την δική του σφραγίδα στο υπέροχο videoclip που συνοδεύει την νέα αυτή κυκλοφορία, σε σκηνοθετική επιμέλεια του Νίκου Κακωνά!

Την καλλιτεχνική επιμέλεια το “Studio D.” και ο Νίκος Δρακάκης!!

Η αγαπητή μετά την μεγάλη επιτυχία του “Νάξο δεν σ’ αλλάζω” με πάνω από 1,οοο,οοο προβολές στο διαδίκτυο και τις επιτυχίες “Αγάπη καλοκαιρινή” “Έλα αγόρι μου στην Νάξο” και “Να μου κάνεις πατινάδα” δίνει συνέχεια στην ανοδική της πορεία με συμμετοχή σε εκπομπές της Ελληνικής τηλεόρασης και του ραδιοφώνου αλλά και του εξωτερικού ενώ ετοιμάζεται για τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις!!

Λίγα λόγια για τη Βασιλική Κατερίνη

19 χρονών, δευτεροετής στην “Ανωτάτη σχολή Καλών Τεχνών” της Αθήνας.

Κόρη της δημοσιογράφου – παρουσιάστριας Δανάης Κουτελιέρη και εγγονή του δημιουργού χρηστικών αντικειμένων τέχνης Δημήτρη Κουτελιέρη.

Τέσσερα προσωπικά τραγούδια με την αποκλειστική υπογραφή του Ματθαίου Γιαννούλη στο στίχο και τη μουσική!

1ο)”Νάξο δεν σ’αλλάζω” 830 χιλ.
2ο)”Αγάπη καλοκαιρινή” …202 χιλ
3ο)”Έλα αγόρι μου στην Νάξο”… 660 χιλ

4ο)” Να μου κάνεις πατινάδα”…34,οοο χιλ και όλα αυτά μέσα σε 2 χρόνια!!!

Άπειρα λόγια αγάπης, προβολές, κοινοποιήσεις σε όλα τα βίντεο της στο youtube και στα μέσα δικτύωσης.

Μεγάλη ανταπόκριση στα τραγούδια της σε Λονδίνο, Γερμανία, Καναδά, Βουλγαρία, Αμερική.

https://youtu.be/Za9P71aKgQ8

https://youtu.be/rmum23nFGLs

https://youtu.be/7ELTPQtX4-o