Αρσενίου – Σάλτη – Τσαγκρινού – Βέρος: Στα backstage της αφίσας τους για το «Bodega» Πότε κάνουν πρεμιέρα

Ανανεωμένο και με το πιο φρέσκο, μοντέρνο, ξεσηκωτικό πρόγραμμα, συνεχίζει τη δυναμική του «κούρσα» διασκέδασης, το «Βodega Live Experience» στο Περιστέρι!

Από την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, και κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο, την σκυτάλη παίρνουν, ο Σάκης Αρσενίου, η Χριστίνα Σάλτη, η Έλενα Τσαγκρινού, και ο Γιώργος Βέρος, που υπόσχονται, να μετατρέψουν τα βράδια μας, στο απόλυτο live party!

Τέσσερις μοναδικοί καλλιτέχνες, έκαστος στο είδος του, και υπό την μαεστρία του Κώστα Μποσνάκη, έρχονται να απογειώσουν το «Bodega»!

Ο Σάκης Αρσενίου, αποτελεί αναμφισβήτητα, ένας από τους σημαντικότερους λαϊκούς ερμηνευτές-διασκεδαστές της νέας γενιάς! 

Η Χριστίνα Σάλτη, μία από τις σπουδαίες και ταλαντούχες τραγουδίστριες που έχει στο ενεργητικό της επιτυχημένα δισκογραφικά βήματα και μοναδικές live εμφανίσεις.

Η εκρηκτική Έλενα Τσαγκρινού που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τα τραγούδια της στην ποπ μουσική σκηνή, και όχι μόνο.

Ο Γιώργος Βέρος, μία μοναδική λαϊκή φωνή, που έρχεται με φόρα από την Θεσσαλονίκη, να κατακτήσει και το κοινό της Αθήνας!

Μαζί τους, και η εντυπωσιακή Ανχελίτα, που με τη φωνή και τη σκηνική της παρουσία, μας παρασέρνει στον ποπ ρυθμό της!

Ο Σάκης Αρσενίου, η Χριστίνα Σάλτη, η Έλενα Τσαγκρινού, και ο Γιώργος Βέρος, φωτογραφήθηκαν για την αφίσα τους, και ο φακός του Θωμά Μπαχτσόγλου, πήρε «φωτιά»! 

Όπως «φωτιά», θα είναι και τα βράδια μας στο «Bodega Live Experience», από την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου!