Αλεξάνδρα Κόνιακ «Μόνο Εσένα»

Στίχοι & Μουσική: Χρίστος Σερενές

Το νέο single της Αλεξάνδρας Κόνιακ σε στίχους και μουσική Χρίστου Σερενέ, ακουμπά στην παράδοση, με έναν ήχο πολύ επίκαιρο και τη γνώριμη ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει τη μέχρι τώρα δισκογραφία της.

Ο χρόνος που πέρασε σίγουρα ευνόησε την ενδοσκόπηση και την εσωστρέφεια. Αυτές οι διαθέσεις φαίνεται να επικρατούν στο “Μόνο Εσένα“, χωρίς να λείπουν οι νότες αισιοδοξίας και λύτρωσης που πάντα αποζητά η ψυχή μας.

Το video clip που το συνοδεύει, λιτό, δωρικό και κινηματογραφικό, φέρει την υπογραφή και τη μοναδική αισθητική της Ελένης Αγγελοπούλου, παίρνει αποστάσεις από τις γρήγορες εικόνες εντυπωσιασμού που επικρατούν τα τελευταία χρόνια και μας θυμίζει τη γεμάτη περιεχόμενο και καθηλωτική αγγελοπουλική ματιά.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο Μάτι Αττικής, εκεί όπου τον Ιούλιο του 2018 έχασαν τη ζωή τους 102 συνάνθρωποί μας και δεκάδες άλλοι είδαν τις περιουσίες τους να χάνονται μέσα σε λίγα λεπτά. Η συγκίνηση και το δέος που νιώσαμε, θα μας συνοδεύει για πάντα και είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής. Ευχόμαστε να μην ξαναζήσει ο τόπος μας τέτοια τραγωδία και να μη χάσει ποτέ κανείς άλλος τους αγαπημένους του τόσο άδικα.

Το νέο single της Αλεξάνδρας Κόνιακ κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

KATEBAΣΤΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Download MP3:

https://www.dropbox.com/s/oekjq9o13g7qhug/Alexandra%20Koniak-Mono%20Esena.mp3?dl=0

Download WAV:

https://www.dropbox.com/s/hmqxgfosqbkpvs8/Alexandra%20Koniak-Mono%20Esena.wav?dl=0