Αλέξης Παρίδης Βούπερταλ: “Ένας ιδιαίτερος τραγουδιστής με μία ξεχωριστή φωνή που αναγνωρίζεται αμέσως”

Αλέξης Παρίδης Βούπερταλ

Σε πολλούς Έλληνες θα μπορούσε αυτό το όνομα να είναι γνωστό, διότι το 2017 έλαβε μέρος στο διαγωνισμό τραγουδιού The Voice of Greece.

Σε αυτόν τον διαγωνισμό η κ. Έλενα Παπαρίζου (Κριτής και νικήτρια στο Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού το 2004 για την Ελλάδα) δήλωσε ότι ο Αλέξης εμάς δεν μας χρειάζεται. Είναι ένας ιδιαίτερος τραγουδιστής με μία ξεχωριστή φωνή που αναγνωρίζεται αμέσως.
Το ότι δεν πέρασε στον τρίτο γύρο δεν απογοήτευσε τον Αλέξη. Στην πόλη του Βούπερταλ που γεννήθηκε, από 16 χρονών ασχολείται με τα κοινά και με την μουσική.
Σε ένα δελτίο τύπου της πόλης Βούπερταλ αναφέρεται ότι η πόλη είναι περήφανη που έχει νέους σαν τον Αλέξη.
Με τον δικό του διαγωνισμό τραγουδιού / Κρυφά ταλέντα στα σχολεία /

Ο σημερινός 22χρονος Αλέξης – φοιτητής οικονομικών – αγωνιζόταν και συνεχίζει να αγωνίζεται κατά του ρατσισμού, κατά του εκφοβισμού και για την Αλληλεγγύη των νέων στα σχολεία. Ο διαγωνισμός τραγουδιού πραγματοποιήθηκε για τους μαθητές των σχολείων,
Είχε μεγάλη επιτυχία, ανταπόκριση και υποστηρίχθηκε από την πόλη του Βούπερταλ.
Στο χρονικό διάστημα μεταξύ του διαγωνισμού τραγουδιού και της φοιτητικής ζωής δεν έπαψε ο Αλέξης να ασχολείται με την Μουσική. Έχει συνθέσει ορισμένα κομμάτια τα οποία μπορεί να τα ακούσει ο καθένας ασχέτως ηλικίας. Στα τραγούδια του μιλάει για πολύ γνωστά θέματα, τα οποία είναι μακριά από την βία, τους εκβιασμούς, τα ναρκωτικά και τα εγκλήματα.
Την μουσική του την κατατάσσει στην Pop-Musik με Γερμανό Ελληνικά χαρακτηριστικά στην γερμανική και Ελληνική γλώσσα.
Oι παραγωγοί Adam Piastokwski και Michael Hugger από την δισκογραφική εταιρεία Music Making People είναι σίγουροι, ότι ο Αλέξης προσφέρει στο χώρο της μουσικής κάτι καινούργιο και είναι βέβαιοι ότι θα αγαπηθούν τα τραγούδια του.
Με μερικά μικρά βίντεο στο Instagram “alexigreek” μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα τον άκουσαν γύρω στις 60 χιλιάδες άνθρωποι.

Το πρώτο Instagram Video – Bam Bam – στην καινούργια μουσική κατεύθυνση υπόσχεται πολλά. Ο Αλέξης μας πηγαίνει σε ταξίδι και τραγουδά για την αγάπη και τον έρωτα από την πρώτη ματιά.

Είναι λοιπόν χαρούμενος να σας γνωρίσει ότι το καινούργιο Βίντεο γυρισμένο από την εταιρεία „Creave“ από την Κολονία – Bam Bam – θα είναι παντού στην διάθεση των ακροατών από τις 17.07.2020.