Αισθητικές θεραπείες προσώπου το χειμώνα

Ποιες αισθητικές θεραπείες στο πρόσωπο εφαρμόζονται κατά τη διάρκεια του χειμώνα;

Οι έντονες καιρικές συνθήκες του χειμώνα με την υγρασία και τον ψυχρό αέρα αφυδατώνουν και ταλαιπωρούν το δέρμα μας.
Είναι λάθος να θεωρούμε πως η επιδερμίδα μας χρειάζεται περισσότερη προσοχή και φροντίδα τους καλοκαιρινούς μήνες. Η ενυδάτωση παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο και το χειμώνα. Οι εναλλαγές της θερμοκρασίας από τη ζέστη στο κρύο και αντίστροφα κάνουν επιτακτική την ανάγκη για περιποίηση και φροντίδα της επιδερμίδας. Είναι σημαντικό να μπορούμε να προσαρμόζουμε την περιποίηση του δέρματός μας στις καιρικές συνθήκες. Η περιποίηση του δέρματος θα πρέπει να ξεκινάει με ένα βαθύ καθαρισμό και να ακολουθεί ένα χημικό peeling που ενισχύει τη φυσιολογική απόπτωση και ανανέωση της κεράτινης στιβάδας της επιδερμίδας.

Εναλλακτικά, μπορεί να εφαρμοστεί η ελάχιστα επεμβατική ραδιοσυχνότητα με μικροβελόνες, τεχνολογία που απαντάται στο επαναστατικό Secret RF, σε συνδυασμό με μία ενυδατική μάσκα υαλουρονικού. Έτσι, πετυχαίνουμε και σύσφιξη με την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα, και βαθειά αναζωογόνηση με ενυδάτωση του δέρματός μας που διαρκεί.

Δώστε στο πρόσωπό σας τη λάμψη που του αξίζει! Ανακαλύψτε το μυστικό του Secret RF σε μία μόλις συνεδρία!

Ποιες επεμβάσεις στο πρόσωπο είναι ιδανικό να γίνονται τους χειμερινούς μήνες;

Η σύγχρονη Πλαστική Χειρουργική προχωρά́ όλο και περισσότερο σε ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες για την αντιμετώπιση της γήρανσης, της χαλάρωσης, της απώλειας όγκου και της πτώσης των ανατομικών στοιχείων του προσώπου. Οι περισσότερες από τις θεραπείες αυτές έχουν ένδειξη όλο το χρόνο, εκτός από αυτές που γίνονται με Laser, τις οποίες προτιμούμε να εφαρμόζουμε στη χώρα μας κυρίως τους χειμερινούς μήνες.

Μία από τις πιο τεχνολογικά εξελιγμένες επεμβάσεις στην κατηγορία αυτή είναι το Laserassisted Facelift. Πρόκειται ουσιαστικά́ για μία νέα επαναστατική́ τεχνική́ facelift με τη χρήση του Laser Smartlipo TriPlex, το οποίο πετυχαίνει συγχρόνως και σημαντική́ αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου και του λαιμού́, λόγω της ενεργοποίησης της γένεσης κολλαγόνου που προκαλεί́ το Laser. Συνδυάζεται ιδανικά́ με τη Laser λιπόλυση για την εξάλειψη του διπλοσάγονου – προγούλι-, που εφαρμόζεται εναλλακτικά́ της λιποαναρρόφησης. Το αποτέλεσμα είναι ότι μειώνεται στο μισό́ ο χρόνος αποθεραπείας για τον ασθενή́ απ’ ότι στις άλλες μεθόδους, δεν αφήνει σοβαρές μελανιές και ουλές, ενώ́ βελτιώνει αισθητά́ και την υφή́ του δέρματος.

Την τεχνική́ Smartlipo την εφαρμόζουμε αποκλειστικά́ στη χώρα μας με το νέο τρίτης γενιάς μηχάνημα Smartlipo Triplex και στη μόνιμη θεραπεία της μασχαλιαίας υπεριδρωσίας, εκτός από́ την κλασική́ εφαρμογή́ της μεθόδου ως εναλλακτικής θεραπείας της λιποαναρρόφησης και της μείωσης της κυτταρίτιδας.

Τόσο οι αισθητικές επεμβάσεις όσο και οι μη επεμβατικές θεραπείες του προσώπου συνδυάζονται και με ενέσιμες θεραπείες, όπως ενέσεις Botox, filler υαλουρονικού οξέος, PRP αυτόλογη μεσοθεραπεία, κ.λ.π.

Το μυστικό́ για να πετύχουμε καλύτερο αποτέλεσμα με μεγαλύτερη διάρκεια είναι να συνδυάζουμε δύο ή περισσότερες διαφορετικές θεραπείες και να αντιμετωπίζουμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά́, διατηρώντας κι ενισχύοντας τη φυσικότητα και συμμετρία του κάθε προσώπου και αποφεύγοντας τις υπερβολές, που μπορεί́ να οδηγήσουν στην αλλοίωση των φυσικών χαρακτηριστικών του προσώπου. Αυτό το εγγυάται η εξειδικευμένη ομάδα της κλινικής μας, που αποτελείται από́ ιατρούς, βιολόγους και έμπειρους αισθητικούς, η οποία θα σας προτείνει λύσεις κλινικά́ δοκιμασμένες και οικονομικά́ προσιτές με τις πιο σύγχρονες θεραπείες της Πλαστικής Χειρουργικής και της Αισθητικής Ιατρικής.

O ∆ρ ∆ημοσθένης Ψηφίδης είναι Χειρουργός Κεφαλής & Τραχήλου – Ωτορινολαρυγγολόγος με εξειδίκευση στην Πλαστική́ Χειρουργική́ Προσώπου και μεταπτυχιακή́ εκπαίδευση με σημαντική́ επαγγελματική́ εμπειρία στην Αισθητική́ Ιατρική́ στο Λονδίνο και τη Βαρκελώνη.

Dr Psifidis Laser Clinic, Λεωφόρος Νίκης 25, Θεσσαλονίκη, τηλ. 231260560

Smartlipo Clinic, Λεωφ. Κ. Καραμανλή 69, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310865415

e-mail: [email protected]

web: www.smartlipo.gr