Αθανασία Κιφοκέρη: “Δημιούργησε τη δική σου λιακάδα!”

Για να ζεις μια ωραία ζωή πρέπει μόνος σου να δημιουργήσεις την δική σου λιακάδα.

Πρέπει να προσπαθείς να στέκεσαι στα πόδια σου χωρίς να περιμένεις τίποτα από κανέναν.

Πρέπει να θυμάσαι πως εσύ είσαι υπεύθυνος για την δικιά σου ευτυχία ή δυστυχία. Eσύ την κρατάς στα χέρια σου.
Για αυτό πρέπει: Να χαμογελάς συνέχεια

Να οραματίζεσαι έντονα χρώματα στην ζωή σου. Τα έντονα χρώματα σου φτιάχνουν την διάθεση και την ψυχολογία. Στο δωμάτιό σου επέλεξε να κυριαρχούν ωραία και έντονα χρώματα έτσι ώστε όταν ξυπνάς να σου φτιάχνει αυτόματα η διάθεση.

Να έχεις στο σπίτι σου λουλούδια τριαντάφυλλα άσπρα κόκκινα να μυρίζει ωραία ο χώρος που μένεις. Με αυτό τον τρόπο θα αποκτήσεις θετική αύρα και διάθεση.

Η ζωή είναι ένα μίξερ το οποίο ανακατεύει όλα τα συναισθήματα όπως χαρά, λύπη, αισιοδοξία και απαισιοδοξία. Να έχεις υπομονή και επιμονή και όλα τα θετικά θα βρεθούν στο δρόμο σου.

Να είσαι χαρούμενος και να σκέφτεσαι μόνο θετικά.

Να θυμάσαι πως πίσω από κάθε πρόσωπο υπάρχει μια ιστορία. Μην σχηματίζεις αμέσως άποψη για κάποιον γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβεσαι από πίσω.

Να αγαπάς πολύ έντονα και με πάθος χωρίς απαραίτητα να περιμένεις η αγάπη να σου επιστραφεί.

Να θυμάσαι ότι εσύ είσαι ο βασιλιάς στο δικό σου βασίλειο. Εσύ είσαι κυρίαρχος στην δική σου την ζωή. Μην ακούς κανέναν.

Να μείνεις για πάντα παιδί. Μην μεγαλώσεις ποτέ.

Ασχολήσου με τις τέχνες την μουσική και ότι σε γεμίζει. Μην αφήνεις τον χρόνο να περνάει χωρίς να τον αξιοποιείς. Να ζεις την κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία.

Να κυριαρχούν μέσα σου εσωτερικά και εξωτερικά ωραία χρώματα και έντονα που θα σε κινητοποιούν στο να ζεις έντονα και όμορφα. Πάρε λοιπόν την παλέτα σου και ζωγράφισε έναν καμβά με έντονα χρώματα.

Να τρως φρούτα και να θυμάσαι το εξής: Εάν θέλεις να δεις πώς ήταν η τροφή σου χθες, κοίτα το σώμα σου σήμερα. Εάν θέλεις να δεις πώς θα είναι το σώμα σου αύριο, κοίτα την τροφή σου σήμερα.

Άλλαξε την σκέψη σου και τον τρόπο ζωής σου και έπειτα θα αλλάξει και ο κόσμος σου. Τότε θα καταφέρεις πολύ περισσότερα και θα κατακτήσεις ένα σκαλοπάτι παραπάνω.