«Ένα ξέφωτο στο δάσος» Βιβλίο από την best seller σειρά «Συναισθήματα» του Οριόλ Ζινεστά από τις εκδόσεις Πεδίο

Βιβλιοεπιλογές από τη Μαίρη Γκαζιάνη

Feelgood ανθρώπινες ιστορίες που συγκινούν, εμπνέουν και μας διδάσκουν για τις σχέσεις με τους άλλους και τον εαυτό μας, για τα συναισθήματα, για τη ζωή.

«Σαν λουλούδια που φυτρώνουν μέσα στη λάσπη». Francesc Miralles

Περιγραφή βιβλίου

Ο Κάισο λατρεύει τη ζωή στο δάσος. Πάει καιρός που εγκατέλειψε τους φρενήρεις ρυθμούς της μεγαλούπολης για τα δέντρα, το ποτάμι και τη μικρή του καλύβα. Βρήκε έτσι την ηρεμία που χρειαζόταν. Ωστόσο, η εμφάνιση ενός μυστήριου ψαρά που τον προκαλεί να απαντήσει σε τρεις ερωτήσεις θα του αλλάξει τη ζωή.

Η μαγεία της φύσης λειτουργεί ως πλαίσιο της ιστορίας που μας προσκαλεί να γνωρίσουμε ένα άτομο υψηλής ευαισθησίας. Μέσα από τις αναμνήσεις, τα όνειρα και τις σκέψεις του, θα ανακαλύψουμε πώς ένας τέτοιος άνθρωπος αντιλαμβάνεται τον κόσμο και θα μάθουμε να εκτιμάμε και να προβάλλουμε με τον σωστό και δημιουργικό τρόπο τη δική μας ευαισθησία.

Βιογραφικό

Ο Οριόλ Ζινεστά είναι μουσικός, δάσκαλος γιόγκα, μουσικοθεραπευτής και λάτρης της φύσης και των ιστοριών της. Στις συναυλίες του συνδυάζει το τραγούδι με τους θεραπευτικούς ήχους. Αφού έχει κυκλοφορήσει πολλούς δίσκους, μπαίνει σε νέα μονοπάτια με αυτόν τον μύθο.

ISBN: 978-960-635-591-2, Ημ. Έκδοσης: 2023, Σελ.: 120, Λ.Τ.: 11,90 €