Άννα Βίσση: Για ολιγοήμερες διακοπές στην Κύπρο με gym freak διάθεση!

Η Άννα Βίσση μοιράστηκε με τους followers της στα social media στιγμιότυπα από την προπόνησή της στο Ξενοδοχείο Amara στη Λεμεσό με τον γυμναστή Γιώργο Γρηγορίου.

Η Άννα Βίσση, λίγες μόλις ημέρες πριν ταξιδέψει για το Μονακό, επισκέφτηκε την Κύπρο για ολιγοήμερες διακοπές και χαλάρωση.

Το υπερπολυτελές Ξενοδοχείο Amara στη Λεμεσό αποτελεί πόλο έλξης για τους λάτρεις των ανέσεων, αφού διαθέτει παγκόσμιας κλάσης Spa με θεραπείες Carita, υπερσύγχρονο γυμναστήριο, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα και εξωτερική πισίνα με θαλασσινό νερό που ταξιδεύει στο άπειρο του ορίζοντα. Εκτός των απαράμιλλων εγκαταστάσεων το Amara βρίσκεται στη μοναδική θέση, λόγο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού του και υπόσχεται πανοραμική θέα στη Μεσόγειο που θα σας εκπλήξει.

Με φόντο αυτή τη καταπληκτική θέα, η αγαπημένη τραγουδίστρια θέλησε να εντάξει στο πρόγραμμα των διακοπών της, ένα γρήγορο training session με τη βοήθεια του γυμναστή και personal trainer Γιώργου Γρηγορίου. Το Ξενοδοχείο Amara διαθέτει πλήρως εξοπλισμένες γυμναστηριακές εγκαταστάσεις.

Ο Γιώργος Γρηγορίου κατέχει πολυάριθμες καταξιώσεις στο CrossFit και τον ανταγωνιστικό αθλητισμό στην Κύπρο, την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό σε διοργανώσεις όπως το Fitness Festival Athens Τhrowdown (οπού το 2016 ήρθε 4ος), τα Aphrodite Games της Κύπρου (στα οποία έχει λάβει μέρος πάνω από μία φορά φτάνοντας στους φιναλιστ το 2016) αλλά και στα Russia Winter Games (ήρθε 8ος).