“Άμμος” Έναρξη με εκλεκτούς καλεσμένους

Το restaurant “Άμμος live” καλωσόρισε τη νέα σεζόν με το πιο διασκεδαστικό opening party!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο πλέον opening party του εστιατορίου “Άμμος live” για τη νέα σεζόν!

Ο γνωστός επιχειρηματίας Θανάσης Γκουγκούσης με τη σύζυγό του Ελένη και τα παιδιά τους Λυμπέρη και Δώρα, υποδέχτηκαν όπως κάθε χρόνο στο αγαπημένο στέκι της παραλιακής στον Άλιμο, προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό χώρο αλλά και πολλούς φίλους που θέλησαν να συνδυάσουν το καλό φαγητό με την ζωντανή ελληνική μουσική σε ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα για όλα τα γούστα.

Διατηρώντας την ατμόσφαιρα του ελληνικού νησιού, την υψηλή ποιότητα στις μεσογειακές του γεύσεις αλλά και τη ζωντανή ορχήστρα που μεταμορφώνει κάθε απλό γεύμα σε ξέφρενο γλέντι, το  “‘Αμμος live” επέστρεψε για να ζωντανέψει τα χειμωνιάτικα βράδια μας κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι με την αγαπημένη τραγουδίστρια Νάντια Αγγελέτου και μια αξιόλογη ομάδα νέων καλλιτεχνών.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους διασκέδασαν και οι Ζήνα Κουτσελίνη, η τραγουδίστριες Θέλξη και Μαρία Καρλάκη,ο Τρύφων Σαμαράς, οι ηθοποιοί Βάνα Μπάρμπα, Μάνος Πίντζης. Σόλων Τσούνης Βάσω Γουλιελμάκη, τα μοντέλα Τάμτα Μαστοράκη, Τζούλια Κόλια, Edward Στεργίου, οι σχεδιαστές Δημήτρης Στρέπκος Βλάσης Χολέβας, και πολλοί άλλοι!