Όσα πρέπει να ξέρεις για τα αρώματα! Η αληθινή μαγεία βρίσκεται στο άρωμα που έχει δημιουργηθεί ειδικά για εσένα

To Nectarion Parfum ιδρύθηκε από τον Ανδρέα Σκευούλη. Γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ένα ελληνικό νησί με πλούσια ιστορία και ευρωπαϊκές πολιτιστικές επιρροές που αναμίχθηκαν με ανατολίτικες αναφορές χάρη στην τοποθεσία της χώρας του. 
Έχοντας επιρροές από την παιδική του ηλικία και τις μυρωδιές που ανέδυε ο κήπος της γιαγιάς του, έμαθε να εκτιμά την αρωματική ομορφιά των λουλουδιών και των βοτάνων. Το 2016 αποφάσισε να σπουδάσει σοβαρά την τέχνη της αρωματοποιίας,  και να ξεκινήσει να πραγματοποιεί το όνειρό του.

Στόχος του Ανδρέα Σκευούλη είναι να πιστέψουμε ότι ένα άρωμα είναι πολύ περισσότερα από ένα απλό αξεσουάρ ή από ένα καλλυντικό προϊόν. Το άρωμα είναι ένα σχεδόν μαγικό στοιχείο, γιατί αλληλεπιδρά με την αίσθηση της όσφρησης που επηρεάζει το υποσυνείδητο του φορέα του και των υπολοίπων που το μυρίζουν. 
Ταυτόχρονα, ένα άρωμα που δημιουργήθηκε με αιθέρια έλαια αντί για συνθετικά συστατικά, έχει την ικανότητα να μας ταξιδεύει σε απίστευτα μέρη όταν το μυρίζουμε και να μας προσφέρει απλόχερα τα οφέλη της φύσης. Τα αιθέρια έλαια έχουν πολλές θεραπευτικές ιδιότητες για το σώμα και το μυαλό μας και αυτός είναι ο λόγος που στο Nectarion Parfum χρησιμοποιούν αποκλειστικά αυτά τα συστατικά για την επεξεργασία των προϊόντων μας. 

Εκτός από τα αρώματα, το Nectarion Parfum ειδικεύεται και στα σπρέι δωματίου, που έχουν δημιουργηθεί επίσης με αιθέρια έλαια και έχουν σχεδιαστεί για να μας ταξιδέψουν σε πιο χαρούμενα και εξωτικά μέρη. Με μια απλή εφαρμογή στον αέρα του σπιτιού ή της εργασίας σας, η ατμόσφαιρα μετατρέπεται αμέσως σε ένα ευφορικό περιβάλλον που προσφέρει όμορφη μυρωδιά και σας κάνει να νιώθετε υγιείς χάρη στα θεραπευτικά οφέλη των συστατικών των προϊόντων τους. 

Η αληθινή πολυτέλεια βρίσκεται σε ένα άρωμα που έχει δημιουργηθεί ειδικά για το άτομο που το φορά. Η υπηρεσία αρωματοποιίας Nectarion Parfum είναι η απόλυτη αισθησιακή εμπειρία μέσω της οποίας ο πελάτης μπορεί να συμμετάσχει στη δημιουργία του δικού του αρώματος σε ιδιωτικό ραντεβού. Με την καθοδήγηση του ειδικού αρωματοποιού μας και τη χρήση αγνών αιθέριων ελαίων από όλο τον κόσμο, οι πελάτες μας αποκτούν μια μοναδική φόρμουλα αποκλειστικά σχεδιασμένη για αυτούς και ένα μπουκάλι με το δικό τους προσωπικό άρωμα.

Για περισσότερες πληροφορίες ή παραγγελίες επισκεφθείτε το Instagram account nectarion_parfum και γνωρίστε τις μοναδικές μυρωδιές και θεραπευτικές ιδιότητες του αρώματος που επιθυμείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες ή παραγγελίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://nectarionparfum.com/en/home/ και γνωρίστε τις μοναδικές μυρωδιές και θεραπευτικές ιδιότητες του αρώματος που επιθυμείτε.