“Όλη η Ελλάδα Αγκαλιά” Νίκος Ζωιδάκης – Γιάννης Καψάλης – Ματθαίος Τσαχουρίδης

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μία μοναδική και μεγαλειώδης συναυλία θα λάβει χώρα στο «Κατράκειο» θέατρο Νίκαιας στην Αθήνα την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020 στις 9 το βράδυ.

Ένα μαγικό μουσικό ταξίδι στην Ελλάδα, από τον Πόντο μέχρι την Κρήτη και την Ήπειρο, αγκαλιάζει τις μουσικές μας παραδόσεις.

Ο Γιάννης Καψάλης είναι σπουδαίος ερμηνευτής της Ηπειρώτικης και δημοτικής μουσικής και γόνος παραδοσιακής μουσικής οικογένειας από τη Ζίτσα της Ηπείρου.

Ο Ματθαίος Τσαχουρίδης, κατάγεται από τη Βέροια Ημαθίας και είναι Διδάκτωρ Μουσικής Πρακτικής του πανεπιστημίου του Λονδίνου με διεθνή παρουσία στην ερμηνεία και εκτέλεση της ποντιακής λύρας.

Ο Νίκος Ζωιδάκης, κατάγεται από την Κίσσαμο Χανίων και είναι ένας από τους σημαντικότερους εκφραστές της Κρητικής μουσικής. Και οι τρεις ερμηνευτές, γνώστες της μουσικής παράδοσης από την οποία προέρχονται και εκπροσωπούν, συναντούνται μουσικά με την ποντιακή και κρητική λύρα και το κλαρίνο και ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία και μοναδική συναυλία με τίτλο: «Όλη η Ελλάδα Αγκαλιά»

Ο Ματθαίος Τσαχουρίδης εκπροσωπώντας τον Πόντο, ο Νίκος Ζωϊδάκης εκπροσωπώντας την Κρήτη και ο Γιάννης Καψάλης εκπροσωπώντας την Ήπειρο, μαζί με μια πολυμελή ορχήστρα πλαισιωμένη από σπουδαίους χορευτές, παρουσιάζουν μία παράσταση που θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ TICKETSERVICES και τα  PUBLIC
www.ticketservices.gr
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 15 ΕΥΡΩ