Χρίστος Αντωνιάδης: Ξεκίνησε τα βρεφικά ψώνια για τον ερχομό των διδύμων γιων του…

Σε πελάγη ευτυχίας, πλέουν, ο Χρίστος Αντωνιάδης και η σύζυγός του Αφροδίτη, που σε μερικούς μήνες, θα κρατάνε, τους δίδυμους καρπούς, του δωδεκάχρονου έγγαμου βίου τους.

 Το ζευγάρι, που η χαρά του δεν περιγράφεται, ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του, τα δίδυμά του, που σύμφωνα με όσα τους ανακοίνωσε και επίσημα ο γυναικολόγος τους, πρόκειται, για αγόρια. Ήδη, ως χαζομπαμπάς, όπως εξομολογείται χαρακτηριστικά, έχει ξεκινήσει τα πρώτα βρεφικά ψώνια, για τους υιούς του, που του έχουν πάρει τα μυαλά του.

Έχοντας αναλάβει περισσότερες ευθύνες, για την αγορά των μωρουδιακών και το στήσιμο του παιδικού δωματίου, λόγω του ότι η σύζυγός του, διανύοντας τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, πρέπει να περνάει περισσότερο χρόνο στο σπίτι, ο δημοφιλής ερμηνευτής, ταξίδεψε αστραπή μέχρι τη Λάρισα, για να συναντηθεί με τον καλό του φίλο, και επιχειρηματία του Boutique Bebe, Νίκο Καλέση, σηκώνοντας κυριολεκτικά, όλο το μαγαζί. 

Ο Χρίστος Αντωνιάδης, έχοντας στα χέρια του, την λίστα αγορών που του είχε αναθέσει η μητέρα των παιδιών του, έχοντας κάνει η ίδια, εξονυχιστική έρευνα, στο «πλούσιο» κατάλογο στο e-shop του καταστήματος, επέστρεψε, με το καρότσι, τα βρεφικά δωμάτια, τα είδη προικός, μπιμπερό, και όλα όσα θα χρειαστούν, οι υιοί Αντωνιάδη, που αναμένονται να γεννηθούν με το καλό, τον Δεκέμβριο