“ΦRANKENSTEIN, a masterpiece, the best thriller I have seen in the last 10 years”: AvaB, House of Film.

Η Αμερικανική εταιρία House of Film αγόρασε τα δικαιώματα και ανέλαβε την παγκόσμια διανομή της ταινίας ΦRANKENSTEIN του Κώστα Ζάπα.
Με έδρα το Λος Άντζελες και αντιπροσωπείες σε Λονδίνο, Ρώμη, Μπουένος Αϊρες και Νέα Υόρκη, η House of Film διαχειρίζεται πάνω από εκατό τίτλους ταινιών, δέκα εκ των οποίων ήταν υποψήφιες για Όσκαρ, ενώ πολλές έχουν συμμετάσχει και βραβευτεί στα μεγαλύτερα διεθνή φεστιβάλ.

Ιδρύθηκε και διευθύνεται από την Ava B, η οποία υπήρξε αντιπρόεδρος πωλήσεων της LongTale LLC, διευθύντρια αγορών της Cinequest Distributions με έδρα την Silicon Valley, διευθύντρια μάρκετινγκ του VIASAT 3 και σύμβουλος του RTL.

Η AvaB δήλωσε για την ταινία ΦRANKENSTEIN: The best thriller I have seen in the last ten years! With its perfect command of tone and mood, its hypnotic way of drawing us into its puzzle, with its austere visual beauty, Costas Zapas’ Frankenstein is a masterpiece, reminiscent of the stunning perfection of the grand masters of cinema. – Ava B • House of Film.

Αντιπρόεδρος και διευθυντής πωλήσεων της εταιρίας House of Film ο Steven DeMille, που στο παρελθόν ως αντιπρόεδρος της First Look Media συγχώνευσε την Capital Entertainment και την Ventura Distribution δημιουργώντας διεθνείς επιτυχίες όπως το “American Idol”, “Baywatch” κλπ, ενώ από το 2007 υπήρξε αντιπρόεδρος της Image Entertainment και υπεύθυνος για διεθνείς επιτυχίες όπως “The Way Back” (Collin Farell, Ed Harris), The Resident (Hillary Swank), “Management” (Jennifer Aniston), και το κλασσικό αριστούργημα του Sidney Lumet “Before The Devil Knows You’re Dead”.Ανάμεσα στις ταινίες της House of Film ξεχωρίζουν οι ταινίες “All You Ever Wish For” του βραβευμένου με Όσκαρ για τον “Rain Man” Barry Morrow και πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Emmy ηθοποιό Darren Criss για το “The Assassination of Gianni Versace” and “Glee”, το υποψήφιο για Όσκαρ “Little Gandhi”, το υποψήφιο για Όσκαρ “Gold of Kalandar”, το υποψήφιο για Όσκαρ “Forgotten by God”, το υποψήφιο για Όσκαρ “Halima’s Path”, το “Botero”, το “Behind the White Glasses, Lina Vertmuller” και πολλά άλλα.

Το επίσημο τρέιλερ της ταινίας https://www.youtube.com/watch?v=YttvssJrMgE