ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΟΥ LIFELINE HELLAS

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΒΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε για 15η συνεχή χρονιά το παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό δείπνο του, την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019 υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» με σκοπό τη στήριξη των κρατικών νοσοκομείων της Ελλάδος.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσίαση της η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της Unesco Κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη. Επίσης παρόντες ήταν o Υπουργός Τουρισμού κος Χάρης Θεοχάρης με την σύζυγο του, ο Υφυπουργός Πολιτισμού Λευτέρης Αυγενάκης με την σύζυγο του, ο Αρχηγός του Ναυτικού Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης με την σύζυγο του, ο Πρέσβυς κος Διονύσης Κοδέλλας με την σύζυγό του και η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα κα Λουκία Κεφαλογιάννη.

Ο Πρίγκιπας Αλέξανδρος καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους. Συγκίνησε ιδιαίτερα η Πριγκίπισσα Αικατερίνη καθώς αναφέρθηκε στην αξία της αγάπης και της ενότητας στην ζωή και ευχαρίστησε την χρυσή χορηγό της βραδιάς κυρία Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη της AS Marine καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης, τις εταιρείες ΕΔΑ Αττικής Α.Ε, Lifeline Aviation, Greek Flying Doctors, Head X, Institute of Life και την κυρία Maureen Wellens.

Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν την υπέροχη διακόσμηση της βραδιάς που επιμελήθηκε όπως πάντα η κα ΄Εμη Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide και διασκέδασαν με τις μελωδίες της Chryssanthemis και του εγγονού της Πριγκίπισσας Αικατερίνης και του Πρίγκιπα Αλέξανδρου, Αλέξανδρου Andrews. Την εκδήλωση παρουσίασαν η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης. Οι συμμετέχοντες έλαβαν δώρα από την Molton Brown, την εταιρεία Λάβδας καθώς και τα υπέροχα γούρια του κοσμηματοπωλείου Iordanis.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης David Andrews με την σύζυγό του Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews και τον γιο τους Αλέξανδρο. Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Επίτιμος Πρόεδρος του οργανισμού κος Ιωάννης Τρίκαρδος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline Hellas, ο κος Γιάννης Σαχίνης, η κα Φλερ Ποταμιάνου, η Δρ. Φαίη Πεσκέση Παπαδοπούλου, η κα Νάσια Παπαμανώλη, η κα ΄Ερση Τσακίρογλου, η κα Ρόη Κωσταντά και η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων Εμμανουήλ Παπασάββας, ο Αρχιδιάκονος της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας Ευγένιος, η κα Μαρίνα Γιαβρόγλου, η κα Δώρα Οικονομίδου, η Δρ. Χρυσάνθη Ρουτζούνη, ο κύριος και η κυρία Θόδωρου Θεοδωροπούλου, η κα Όλγα Καραβερβέρη, ο κος και η κα Στέλιου Αγγελίδη, ο κος και η κα Μαρμαρίδη, ο κος και η κα Αλέξανδρου Μωραϊτάκη, η κα Μαρία Ψηφή, ο κος και η κα Αρμόδιου Γιαννίδη, η κα Κατερίνα Σοφιανού, Δέσποινα Γιαννακοπούλου.

Παρευρέθησαν επίσης, ο κος και η κα Λάβδα, Mr. and Mrs. Ed Hanson, η κα Ασπασία Ράλλη, ο κος Τρύφων Θεόδωρος, ο κος και η κα Παναγιώτη Ηλιοπούλου, η κα Όλγα Λυμπέρη, ο κος Ανδρέας Ποταμιάνος, ο κος Γιώργος Τσακίρογλου, η κα Εμανουέλλα Μουσαμά, η κα Ειρήνη Βασιλοπούλου, ο κος και η κα Μίκη Modiano, η οικογένεια Εφραίμογλου, η κα Majd Samaan, η οικογένεια Δρ. Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη, ο κος Μίλτος Καμπουρίδης και η κα Μαρίνα Βερνίκου, ο κος Σάκης Τανιμανίδης και η κα Χριστίνα Μπόμπα, ο κος και η κα Γιώργου Κωνσταντέλλη, ο Νεκτάριος Κοντοβράκης, ο κος και η κα Κωνσταντίνου Κανέλλη, ο Δρ. Γιάννης Ζερβομανωλάκης, η κα Ναλίτα Καρρέρ και πολλοί άλλοι.

Το Lifeline Hellas με την βοήθεια και των υπολοίπων γραφείων του Lifeline στην Νέα Υόρκη, στο Σικάγο και στο Τορόντο και του Lifeline United Kingdom βοηθάει αποκλειστικά την Ελλάδα. Η κυριότερη δραστηριότητα του οργανισμού είναι η παροχή ιατρικού εξοπλισμού σε νοσοκομεία παίδων και η ενίσχυση ιδρυμάτων παίδων.

Τα δώρα των λαχνών προσέφεραν οι: Medical Antiaging, Zeus + ΔΙΟΝΕ, Grande Bretagne, Divani Hotel, New Hotel, Epirotiki lines, Οδοντική Ανάπλαση, St. George Lycabettus, η κα Βούλα Σαραντάρη, Margariti Dental Clinic, Kayak, Attica, Hilton, Epirotiki, Bollicine, Attica, ξενοδοχείο «Ανεμόλια», Litohoro Olympus Resort Villas &Spa, Parthenis, Apivita, Elatos Resort & Health Club, Apivita, Lena Katsanidou, Panas Sophisticated Hospitality, Golf Prive, Colonial, Athenee, Kivotos, Blue Palace Resort & Spa Crete, Luxury Yacht Parties, Aldemar Resorts, Sofmedica, Aigis boutique hotel, Hyatt Regency Thessaloniki, Πέτρα & Φως, Άννα Μαρία Μαζαράκη, Wyndham Grand Athens, The Margi, Nero, Terrablue, Magnadi, Σερσελαφαμ, Φαίη Πεσκέση Παπαδοπούλου, Sephora, Ilios Shipping Co, Μαρμαρίδης Έπιπλα και πολλοί άλλοι.

Ανάμεσα στους υποστηρικτές της βραδιάς ήταν οι εταιρείες: Αναγέννηση, by Epirotiki lines,Motoroil, ΕΛΠΕΝ, Evritos, Beat be spoke events and services, Artemide, Diamond Events, Ένωση Γυναικών Πάτρας, Άσυλο Ανιάτων, Blink, MMA Modern, Temes, Music Arts, JGK Navios Maritime Holdings, Βίκος, Tricardos Group, Davlas & Partners και πολλοί άλλοι.