Φίλιππος Καμπούρης – Τζίνα Ντρούλις: Καθήλωσαν στον Άγιο Εφραίμ

Το τάμα & η γενναία μάχη “Με έσωσε ο Άγιος”

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής, μαζί με την αδερφή του, βρέθηκαν στην Ιερά Μονή, για να εκπληρώσουν το τάμα του, και να ευχαριστήσουν για μία ακόμη φορά τον Άγιο, που τον έσωσε το 2020, και που ήταν δίπλα του, τις κρίσιμες στιγμές που βίωσε στην εντατική, μετά από εγκεφαλικό που υπέστη.

Ο Άγιος Εφραίμ, εμφανίστηκε στον Φίλιππο Καμπούρη, όπως εξομολογείται ο ίδιος, κάνοντας τον έκτοτε, όπου βρεθεί και όπου σταθεί, να ευχαριστεί δημόσια τον Άγιο, οφείλοντάς του την ζωή του.

«Με έσωσε ο Άγιος Εφραίμ. Πραγματικά είναι δικό του θαύμα, που είμαι σήμερα ζωντανός», είχε εξομολογηθεί ο γνωστός δημοσιογράφος λίγο μετά την περιπέτειά του, στο ekklisiaonline.gr, που δημοσιοποιεί σήμερα, φωτογραφικό υλικό, από την επίσκεψή του στην ιερά Μονή στη Νέα Μάκρη, για την εκπλήρωση του τάματός του, στον Άγιο Εφραίμ.  

Τα δύο αδέρφια, διανύοντας μία πολύ δύσκολη χρονιά, χάνοντας μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, τους δύο γονείς τους, μετά και το αιφνίδιο πρόβλημα υγείας της Τζίνας, που δίνει γενναία μάχη με τον καρκίνο, ένιωσαν την ανάγκη, να έχουν λίγο χρόνο, με τον Άγιο!

Ο Φίλιππος Καμπούρης, που συνεχίζει τις εκπομπές του, ενώ παράλληλα θα είναι υποψήφιος βουλευτής Βορείου Τομέα Β1 στην Αθήνα, με τον Κυριάκο Βελόπουλο, μαζί με την Τζίνα Ντρούλις, προσκύνησαν με δέος το θαυματουργό σκήνωμα του Αγίου Εφραίμ, εν συνεχεία, πήραν την ευλογία της Γερόντισσας Μακαρίας, και αναχώρησαν, συγκινημένοι. 

Νέα Μάκρη- Με έσωσε ο Άγιος! Φίλιππος Καμπούρης και Τζίνα Ντρούλις ΚΑΘΗΛΩΣΑΝ στον Άγιο Εφραίμ