Τριαντάφυλλος – Αδρεναλίνη

DOWNLOAD HERE .WAV / .MP3

Με νέο EP και τίτλο «Αδρεναλίνη» έρχεται ο Τριαντάφυλλος!

Η ICON MUSIC Records, υποδέχεται τον Τριαντάφυλλο στην οικογένειά της, μέσα από το label της ICON Red, εγκαινιάζοντας την συνεργασία τους με την κυκλοφορία του EP με τίτλο «Αδρεναλίνη».

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής και συνθέτηςΤριαντάφυλλος, μετά από μια σειρά πλατινένιων και χρυσών δίσκων στο ενεργητικό του, ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στην καριέρα του και επιστρέφει πιο ώριμος από ποτέ και έτοιμος για τη μεγάλη του δισκογραφική επιστροφή με την ICON Red!

Από την πρώτη στιγμή κέρδισε την αγάπη του κοινού, καταφέρνοντας να ξεχωρίσει με την δυναμική των τραγουδιών του και την χαρακτηριστική του φωνή, με επιτυχίες όπως τις «Βλέπω Κάτι Όνειρα»«Σπάω Τα Ρολόγια», «Αν Περάσεις Την Πόρτα»«Μην Με Τρυπάς Σαν Το Τριαντάφυλλο» κ.ά..

Πλέον τα hit singles του  «Αδρεναλίνη», «Καλά Μας Κάνεις»«Γυάλινη Καρδιά»«Γυάλινη Καρδιά Acoustic Version»«Το Πιο Γλυκό Κοριτσάκι», «Χτύπησε Κόκκινο» καθώς και το ντουέτο του με τον γνωστό rapper Tus «Τα Σπάω», συμπεριλαμβάνονται στο EP με τίτλο «Αδρεναλίνη» που είναι πλέον διαθέσιμα στο Spotify και όλα τα ψηφιακά καταστήματα! 

Σύντομα, ο Τριαντάφυλλος αναμένεται να κυκλοφορήσει και το ολοκαίνουργιο καλοκαιρινό single του με το σήμα της ICON Red, ένα τραγούδι που θα αγαπηθεί από το πρώτο κιόλας άκουσμα, καθώς και ένα ντουέτο- έξπληξη με τον Πέτρο Ίμβριο!
Μείνετε συντονισμένοι…

Βρες στο EP «Αδρεναλίνη» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα:  https://orcd.co/triantafillos_adrenalini

Άκου το EP «Αδρεναλίνη» στο Spotify:
https://smarturl.it/Adrenalini_Spotify

https://smarturl.it/Triantafillos_IG

https://smarturl.it/Triantafillos_FB

https://smarturl.it/TriantafillosSpotify

2020 ICON RED

CONTACT

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ:
★ https://smarturl.it/Triantafillos_IG
https://smarturl.it/Triantafillos_FB

ICON MUSIC RECORDS:
★ http://bit.ly/ICONMUSIC_Facebook
★ http://bit.ly/ICONMUSIC_Twitter
★ http://bit.ly/ICONMUSIC_Instagram
★ http://bit.ly/ICONMUSIC_Youtube
★ http://bit.ly/ICONMUSIC_GooglePlus
http://bit.ly/ICONMUSIC_Website